«Χρειαζόμαστε τον κόσμο, για να γράψουμε ιστορία»

0
81

Την δύναμη του κόσμου του Αστέρα Τρίπολης ζητάει ο Ζίγκι Μπαντιμπανγκά ενόψει του επαναληπτικού ματς κόντρα στη Μάιντς.

Να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας οφείλει ο Αστέρας Τρίπολης στον επαναληπτικό με τη Μάιντς σύμφωνα με τον Ζίγκι Μπαντιμπανγκά. 

Ο 22χρονος επιθετικός, μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο πρώτο ματς κόντρα στους Γερμανούς, καταχειροκροτήθηκε απ’ τον κόσμο. 

Μετά απ’ αυτή την εμφάνιση, δεν κρύβει την αισιοδοξία του για θετική έκβαση του ματς, όπως δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Αστέρα. 

«Προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι και έχουμε κάνει καλές προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες, με το μυαλό μας να είναι στον αγώνα με την Μάιντς. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο», σχολίασε αρχικά και συνέχισε: 

«Αν δεν πίστευα στην πρόκριση δεν θα ερχόμουν στο γήπεδο. Θα δώσουμε όλοι το 100% των δυνάμεων τους και είμαι σίγουρος πώς θα κερδίσουμε». 

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο του Αστέρα να δώσει δυναμικό παρών στο «Θ. Κολοκοτρώνης»: «Θέλουμε όλους τους φίλους του Αστέρα να έρθουν στο γήπεδο σε αυτό το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε όλο τον κόσμο στον αγώνα με την Μάιντς, για να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, προκειμένου να γράψει ιστορία η ομάδα».  πηγη: sport-fm.gr