Παναθηναϊκός: Και όμως, θα κάνει μεταγραφή – Ο πρώτος στόχος!

Τι απόφαση πάρθηκε στον Παναθηναϊκό, μετά τον αποκλεισμό από τη Σταντάρ, για μία προσθήκη ενός χαφ. Ποιος παίκτης είναι το φαβορί. Παγώνει προς το παρόν του εξτρέμ.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να αποκλείστηκε από τη Σταντάρ Λιέγης και έτσι να χάθηκαν τα εξασφαλισμένα έσοδα από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι Πράσινοι δεν θα ενισχυθούν μεταγραφικά.

Οι περιορισμένες οικονομικά δυνατότητες της “πράσινης” διοίκησης “παγώνουν” προσωρινά τη μεταγραφή του εξτρέμ, αλλά επιτρέπουν μια κίνηση για την ενίσχυση στον άξονα με έναν παίκτη που θα μπορεί να κάνει τη δουλειά του Αμπέντ.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν πάψει ποια να ελπίζουν ότι η Νιούκαστλ θα παραχωρήσει τον Αλγερινό μέσο και έτσι είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε μία μεταγραφή που θα δώσει επιπλέον λύσεις στον Γιάννη Αναστασίου.

Στα δύο παιχνίδια με τη Σταντάρ έκανε “μπαμ” ότι έλειπε ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Αμπέντ, που θα μπορούσε να ενώσει, δηλαδή, τη μεσαία γραμμή με την επίθεση. Γι΄ αυτό οι Πράσινοι θέλουν έναν μέσο που θα έχει τις ικανότητες του Αλγερινού.

Πρώτος υποψήφιος στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα είναι ο Ντάρεν Άμπροουζ, ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης, που παραμένει εδώ και πολύ καιρό σταντ μπάι από τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού. Το κασέ του είναι χαμηλό και βέβαια είναι ελεύθερος κάτι που κάνει πιο εύκολη τη μεταγραφή του στο Τριφύλλι.

Πάντως, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη μεταγραφική σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή μετά την κλήρωση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.  πηγη: sportdog.gr