Χαρμόσυνα νέα για τον Παναρκαδικό!

0
102

Μετά από αρκετούς μήνες, επιτέλους ακούστηκαν ευχάριστα νέα από το στρατόπεδο του Παναρκαδικού. Η συνέχεια της Γενικής συνέλευσης που είχε ξεκινήσει στις 13/07/2014 ολοκληρώθηκε στις 06/08/2014 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκεί βρέθηκαν πάνω από 40 άνθρωποι που κατά την είσοδο έγιναν και μέλη της ομάδας καταβάλλοντας το ποσό που χρειάζεται για την εγγραφή.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με δική τους πρωτοβουλία ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους που θα μπορούσαν να μπουν στην νέα διοίκηση του Παναρκαδικού μιας και αυτή ήταν η τελευταία προσπάθεια της ομάδας να σωθεί, αφού τα περιθώρια στένευαν για τα καλά. Στην αίθουσα βρέθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κώστας Ταλούμης, ο κ. Κώστας Τζιούμης, ο κ. Νίκος Τσιαμούλος, ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Δημήτριος Κωστόγιαννης ο οποίος διετέλεσε και πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής της συνέλευσης, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μέλη και φίλοι του Παναρκαδικού.

 

Τα ονόματα που πρότειναν οι ποδοσφαιριστές και ψηφίστηκαν ομόφωνα ήταν οι εξής: Ψυχογιός Νώντας, Σωτηρόπουλος Τριαντάφυλλος, Κοντογιάννης Νίκος, Μανδρώνης Κώστας, Αποστολόπουλος Γιάννης, Μανιάτης Κώστας, Κωστόπουλος Βασίλης, Κουτσανδρέας Θεόδωρος, Αγγελάκος Ιωάννης

Αναπληρωματικά μέλη της νέα διοίκησης είναι οι Σπίγγος Θανάσης, Σίδερης Σάββας και Χρήστος Κοκκάλας.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα πόστα που θα έχει ο καθένας, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσουν αμέσως δουλειά. Αυτό είπε και ο Κώστας Μανιάτης που ζήτησε τον λόγο και τόνισε πως δέχτηκε την πρόταση των παικτών γιατί έχει παίξει στην ομάδα και την αγαπάει και ζήτησε από όσους βρισκόντουσαν στην αίθουσα να πορευθούν σαν μια γροθιά για το καλό της ομάδας.

Εκτός από την νέα διοίκηση στην Γενική Συνέλευση ακούστηκαν για άλλη μια φορά τα οικονομικά της ομάδας. Ο Παναρκαδικός έχει χρέος 1.330 ευρώ. Αυτό γιατί ο νυν Δήμαρχος κ. Σμυρνιώτης καθησύχασε τους ανθρώπους της ομάδας πως το κονδύλι του δήμου που είναι 4.000 ευρώ θα εγκριθεί και τα χρήματα θα μπουν στα ταμεία της ομάδας και έτσι τα χρέη θα “πέσουν” στα 1.330 ευρώ.

Επίσης ένα ακόμα θέμα που τέθηκε είναι και αυτό με τις συναλλαγματικές του Μανώλη Σκούφαλη. Για άλλη μια φορά οι άνθρωποι της ομάδας δήλωσαν πως ο Παναρκαδικός σαν σωματείο δεν έχει καμία οικονομική εκκρεμότητα προς τον παίκτη, μιας όταν έγινε η μεταγραφή του η τότε διοίκηση δεν είχε “μπλεχτεί” για την μεταγραφή του και την είχε αναλάβει ο κ. Παυλής. πηγη: arcadiasports.gr