ΦΩΤΙΑ στα αποδυτήρια, ΠΡΙΜ στους παίκτες!

0
86

Τα αποδυτήρια του Αστέρα πήραν “φωτιά”. Οταν πλέον μπήκαν σε αυτά και οι ιδιοκτήτες, Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης, αυτά “κάηκαν”. Στο άκουσμα του πριμ των 50.000 ευρώ!

Δεν χρειαζόταν ασφαλώς η έξτρα επιβράβευση για να γίνει χαμός στα αποδυτήρια του Αστέρα. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, κυρίως αυτοί, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι, προπονητικό τιμ και μέλη της ομάδας, τα “έσπασαν” για τη σπουδαία πρόκριση επί της Μάιντς.

 

Τραγούδια, μπουγέλα, συνθήματα, πανηγυρισμοί που όμοιοί τους δεν έχουν “ακουστεί” ποτέ στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

 

Οσο για τα αφεντικά της ομάδας, μόνο μια ματιά στα πρόσωπά τους έφτανε για να καταλάβει κανείς πώς νιώθουν. Φανερά συγκινημένοι, σίγουρα δικαιωμένοι για όσα κάνουν για αυτή την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και ασφαλώς ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη σπουδαία βραδιά που πρόσφερε το δημιούργημά τους σε όλη την Αρκαδία, σε όλη την Ελλάδα.

 

Από το arcadia-sports.gr θα ακολουθήσει και πλούσιο φωτορεπορτάζ από όσα έγιναν στα αποδυτήρια του Αστέρα για την πρόκριση. Είναι ιστορικό, αξίζει όλοι μας να “μπούμε” ανάμεσα στους παίκτες και να πανηγυρίσουμε μαζί τους.  πηγη: arcadiasports.gr