Ανακοίνωση του Δ.Σ. της Α.Ε. Σπάρτη

0
77

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Report24 η διοίκηση αλλάζει χέρια και μέχρι τις 25 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση παρουσία και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

 

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της ΑΕ Σπάρτης.

Παρά τις δυσκολίες  που πέρασε η ομάδα της Σπάρτης  την  προηγούμενη σεζόν είμαστε στην ευχάριστη θέση να δηλώσουμε ότι και την φετινή χρονιά ο κύριος  Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος  να βοηθήσει την ομάδα οικονομικά  και αγωνιστικά  ώστε να μπορέσουμε να καταφέρουμε  αυτό που χάσαμε πέρυσι στις λεπτομέρειες, την άνοδο μας στην Γ’ εθνική.

Σε αυτή τη μεγάλη  προσπάθεια θέλουμε δίπλα μας τον υπερήφανο κόσμο της Σπάρτης να σταθεί κοντά στην ομάδα με όλες  του τις δυνάμεις, με έμπρακτη υποστήριξη στην ομάδα μας κ μαζική αγορά καρτών διαρκείας  ώστε να κάνουμε την έδρα μας αλώβητη και φόβητρο για τους αντιπάλους.

Εμείς από την πλευρά μας  θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βρεθεί η ομάδα μας στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο και καλούμε όλους τους τοπικούς  παράγοντες  της  περιοχής να είναι αρωγοί σε αυτή τη δύσκολη  προσπάθεια και όλοι μαζί να καταφέρουμε κάτι που θα κάνει  περήφανη όλοι τη Σπάρτη.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.  Α.Ε.Σπάρτης