Δηλώσεις Προέδρου ΕΠΣ Λακωνίας κυρίου Τάκη Καρρά

0
138

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κύριος Τάκης Καρράς ήταν παρών σήμερα στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας κύριος Θέμης Δογατζής, και ο παρατηρητής διαιτησίας κύριος Νίκος Σπυράκης ο οποίος είναι και στέλεχος της διαιτησίας άμμου.

O κύριος Καρράς απαντώντας στις ερωτήσεις μας, δήλωσε τα εξής:

 

Ερώτηση:  Μια μοναδική επιτυχία για το ποδόσφαιρο της Μάνης και της Λακωνίας, μια επιτυχία στην οποία έχει βάλει το λιθαράκι της και η ΕΠΣ Λακωνίας, πως αισθάνεστε που οι κόποι σας δικαιώνονται με τον βέλτιστο τρόπο;

Καρράς: Ναι στηρίξαμε εδώ και χρόνια το ποδόσφαιρο άμμου.  Φέτος ήρθε και η εθνική ομάδα στο Γύθειο. Είχαμε παίχτες στις προπονήσεις της Εθνικής. Ενεργό ρόλο έχει το μέλος του Δ.Σ. της ένωσης μας Σωτήρης Πουλικόγιαννης.  Όμως οι αθλητές του ΑΣΑΑ Μάνη, το ΔΣ της ομάδος άλλα και οι φίλοι της ομάδος στήριξαν ενεργά και ουσιαστικά. Να συνεχίσουν αυτή την ωραία προσπάθεια για την ανάπτυξη, προώθηση του αθλήματος που βέβαια σκοπός τους θα είναι και o πρωταθλητισμός.  Συγχαρητήρια σε όλους.

 

Ερώτηση: Το ποδόσφαιρο άμμου είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα στην Ελλάδα, είναι δυνατό νομικά να διοργανώσει η ΕΠΣ Λακωνίας ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου άμμου, και αν ναι, είναι στα άμεσα σχέδιά σας;

Καρράς: Στην Πάτρα σήμερα σε συνάντηση των σωματείων άμμου, προχώρησε η διαδικασία ίδρυσης της Ένωσης Σωματείων Άμμου ώστε τον Ιούνιο 2015 να γίνει μέλος της ΕΠΟ. Στην προσωρινή διοίκηση συμμετέχει ιδρυτικό μέλος της Μάνης, ο Ροζάκης Παναγιώτης και σε επιτροπή o Σωτήρης Πουλικογιαννης.  Η ευθύνη διενέργειας πρωταθλημάτων είναι της νέας Ένωσης.  Εμείς με πρωτοβουλιες μας, θα επιδιώξουμε, την προβολή του και την δημιουργία και άλλων ομάδων.

karras2 karras3 karras4 pouliko_doga