Κανονισμοί ποδοσφαίρου άμμου της Παγκόσμπιας Ομοσμπονδίας Ποδοσφαίρου

0
187

Το BeachSoccer παίζεται με δύο ομάδες των πέντε παικτών (συμπεριλαμβανομένου του τερματοφύλακα). Κάποιοι βασικοί κανονισμοί είναι οι παρακάτω:

  1. Ο αγώνας έχει διάρκεια τρία δωδεκάλεπτα.
  2. Κάθε προπονητής μπορεί να κάνει απεριόριστες αλλαγές κατά την διάρκεια του αγώνα.
  3. Παίζεται χωρίς παπούτσια, με μόνη πιθανή βοήθεια τις επιστραγαλιδες και γενικότερα χωρίς χρήση αντικειμένων που μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς.
  4. Τα όρια του γηπέδου και των περιοχών ορίζονται με νοητές γραμμές που δημιουργούνται από τις πλαστικές σημαίες που τοποθετούνται στα ακριβή σημεία.
  5. Κάθε φάουλ εκτελείται από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που το κέρδισε και χωρίς τοίχος των αντιπάλων. Όταν το Φάουλ εκτελείται από την σέντρα και μπροστά οι παίκτες πάνε πίσω από το σημείο εκτέλεσης.
  6. Η επιστροφή της μπάλας στον τερματοφύλακα είναι νόμιμη μία φορά, αν παραβληθεί αντίπαλος μπορεί η μπάλα να ξαναγυρίσει στον τερματοφύλακα.
  7. Το παιχνίδι σφυρίζουν δυο διαιτητές.
  8. Οι διαστάσεις του γηπέδου είναι 28 x 36 μαλακής άμμου.
  9. Απεριόριστο δικαίωμα αλλαγών.
  10. Προκύπτει πάντα νικητής, 3 λεπτά παράταση, πέναλτι.

 

Οι κανονισμοί του Ποδοσφαίρου στην Άμμο (Beach Soccer), όπως δημοσιεύθηκαν απο την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και μεταφράστηκαν απο την ΕΠΟ. Δείτε τα περιεχόμενα, και επιλέξτε τη σελίδα που θέλετε να διαβάσετε.Μπορείτε να τραβήξετε τη σελίδα απο το πάνω άκρο της για να μεταφερθείτε στην επόμενη, ή να επιλέξετε απευθείας απο το drop down μενού.Πατήστε πάνω στη σελίδα που θέλετε για μεγένθυνση

[gview file=”https://www.isports.gr/wp-content/uploads/2014/08/LAWS-OF-THE-GAME-BEACH-SOCCER.pdf”]