Δηλώσεις Κωνσταντίνου Παπασταθόπουλου (φωτογραφίες + βίντεο)

Σας παρουσιάζουμε τον διεθνή ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Παπασταθόπουλο ο οποίος τίμησε το isports.gr απαντώντας στις ερωτήσεις μας.

Στην πλούσια ως τώρα καριέρα του, έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ εθνικής με τα χρώματα της Προοδευτικής, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας beach soccer.   

Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, με δημιουργικές κυρίως αρετές στο παιχνίδι του και έφεση στο σκοράρισμα.

Ο 35χρονος μέσος έχει πλούσιο βιογραφικό αφού έχει αγωνιστεί με  Αστέρα Τρίπολης, Προοδευτική, Αχαρναϊκό, Απόλλων Αθηνών, Αθηναϊδα, Μύκονο, Άνω Μέρα, Βύζα Μεγάρων, Θεμιστοκλή, Κηφισιά, Παναργειακό, Παναξιακό.

papastathopoulosεθνικήεθνική1

 

 

Ερώτηση: Σήμερα η ομάδα της Μάνης κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου άμμου επικρατώτας του Α.Ο. Κεφαλληνία. Yπάρχουν νικητές και ηττημένοι όταν αγωνίζονται φίλοι σε ένα υγιές κλίμα με κοινό στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος ή μήπως όλοι σας είσαστε νικητές ως πρωτοπόροι μιας προσπάθειας;

Κωνσταντίνος Παπασταθόπουλος:  Θεωρώ ότι όλοι μας είμαστε νικητές.  Εφόσον κοινός στόχος όλων μας ειναι η προώθηση και η αναπτυξη του αθλήματος μας. Δεν υπάρχουν ηττημένοι σε αυτή την προσπάθεια γιατι όλοι μαζι συμμετέχουμε για έναν κοινό σκοπό και αυτό είναι ο στόχος μας. Σαφώς στην προσπάθεια αυτή δεν είμαστε μόνοι μας. Είναι η EΠO (διοργανώτρια του πρωταθλήματος), οι πρόεδροι, οι προπονητές, η τηλεόραση ( ΟΤΕ tv) και εννοείται η παρουσία του κόσμου που έρχεται να μας δει απο κοντά.

 

Eρώτηση: Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το μέλλον σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο;

Κωνσταντίνος Παπασταθόπουλος: Βασική προϋπόθεση για να υλοποιήσουμε όλοι τους στόχους μας είναι να έχουμε υγεία. Απο εκεί και πέρα, στόχος μας είναι του χρόνου η κατάκτηση του πρωτάθληματος.  Και για να γίνει αυτό χρειάζεται ομαδική και ατομική δουλειά.  Σε προσωπικό επίπεδο στόχος μου είναι να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος ώστε να μου δωθεί η ευκαιρία να παίξω σε ομάδα του εξωτερικού και φυσικά η μέγιστη τιμή να συνεχίσω να εκπροσωπώ την Εθνική Ελλάδος.

 

Eρώτηση: ‘Εχετε αντιμετωπίσει πολλές φορές τη Μάνη. Πως την είδατε σήμερα στο τελικό;

Κωνσταντίνος ΠαπασταθόπουλοςΚαταρχήν να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα της Μάνης για την κατάκτηση του πρωτάθληματος. Έγινε ένα πολύ δυνατό και θεαματικό παιχνιδι με πολλές φάσεις εκατέροθεν. Η ομάδα της Μάνης φάνηκε αρκετα βελτιωμένη σε σχέση τα προηγούμενα ματς και δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα.

papa

papa1

papa2

papa8 papa7 papa6 papa5 papa4 papa3

papa16 papa15 papa14 papa13 papa12 papa11 papa10

 

papa14 papa papa1 papa2 papa3 papa4 papa5 papa6 papa7 papa8 papa9 papa10 papa11 papa12 papa13