Aνακοίνωση της ΕΠΣ Λακωνίας για την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος και την κατάκτηση του ΑΣΑΑ Μάνη

Πρωταθλήτρια Ελλαδας 2014 στο ποδόσφαιρο άμμου αναδείχθηκε η ομάδα του Α.Σ.Α.ΑΜ. ΜΑΝΗ μετά από τις νίκες της στο final-4 που διεξήχθη στην Πάτρα στις 8 και 9 Αυγούστου υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο.
Η ομάδα της ένωσής μας νικώντας την Νάπολη Πατρών στον ημιτελικό με 7-2 και στον τελικό την περυσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Α.Ο. Κεφαλληνία με 7-5, έφτασε στην κατάκτηση του βαρυσήμαντου τίτλου, του σημαντικότερου ίσως στην ιστορία του λακωνικού συλλογικού αθλητισμού, και θα έχει την τιμή και ευθύνη να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο winner’s cup 2015, την σπουδαιότερη διασυλογική διοργάνωση στον κόσμο.
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Λακωνίας συγχαίρει το Δ.Σ., τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του συλλόγου για το ήθος που επέδειξαν καθ’όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και τη μεγάλη αυτή διάκριση που αποδεικνύει ότι το λακωνικό ποδόσφαιρο έχει παρόν και μέλλον.
Τους αγώνες της τελικής φάσης στην Πάτρα παρακολούθησαν από κοντά ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Καρράς, ο Γεν. Γραμματέας κ. Θεμιστοκλής Δογαντζής και ο Πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων κ. Σωτήρης Πουλικόγιαννης.
Παρατηρητής διατησίας του μικρού και μεγάλου τελικού ήταν ο αρχιδιαιτητής κ. Νίκος Σπυράκης, ενώ διαιτήτευσε στους δύο ημιτελικούς η επίσημη διαιτητής στο ποδόσφαιρο άμμου κ. Ελένη Μανωλακάκη.