Γ” ΕΘΝΙΚΗ: Με 14-16 ομάδες ο Γ’ όμιλος

0
113

Ολοκληρώθηκε χθες  η προθεσμία για να δηλώσουν οι ομάδες συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ” εθνικής. Οπως έγινε γνωστό όλες οι ομάδες της νότιας Ελλάδας δήλωσαν τελικά συμμετοχή καθώς ακόμη και ο Μανδραϊκός βρήκε τελικά διοικητική λύση και θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Πάντως ο καταρτισμός των ομίλων θα γίνει μετά τις 20 Αυγούστου, καθώς η Επιτροπή είναι υποχρεωμένη να περιμένει τυχόν εξελίξεις στη Football League και ομάδες που ίσως υποβιβαστούν, κάτι πολύ πιθανό. Ως το τέλος του μήνα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις ενώ θα οριστεί και η κλήρωση του πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε ότι η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 14 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά τον όμιλο που θα τοποθετηθεί η Καλαμάτα, θα συμμετέχουν σίγουρα οι 6 από τις 7 ομάδες που έμειναν από τον περσινό όμιλο, δηλαδή οι Καλαμάτα, Δόξα Νέας Μανωλάδας, ΠΑΟ Βάρδας, Παναργειακός, Παναρκαδικός και Αχαϊκή. Θα βρίσκονται επίσης 3 ομάδες που ανέβηκαν από τις ΕΠΣ, ο ΠΑΟ Λουτρακίου από την Κορινθία, ο Ερμής Κιβερίου από την Αργολίδα, και ο Ζακυνθιακός από την Ζάκυνθο, οι ομάδες της Δυτικής Αττικής, δηλαδή οι Αστέρας Μαγούλας, Βύζας Μεγάρων, Πανελευσινιακός και Μανδραϊκόςμ καθώς και η ομάδα από τη Φθιώτιδα, ο Οπούντιος Μαρτίνου (ανέβηκε από τα μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ).

Οι παραπάνω 14 ομάδες είτε θα γίνουν 15 αν προστεθεί η Κύμη Εύβοιας είτε θα γίνουν 16 αν τοποθετηθούν οι ομάδες της Αρτας, δηλαδή η ΑΕ Καραϊσκάκης και η Αναγέννηση Αρτας ενώ ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να μπει στον όμιλο και ο Αιολικός.

Πηγή: eleftheriaonline.gr/notosport