Τσίρκοβιτς: «Η Α.Ε. Σπάρτη δεν ανήκει στο Α’ τοπικό» (βίντεο)

0
145

Παρουσιάστηκε από την ΑΕ Σπάρτης ο Μίκι Τσίρκοβιτς

«Είναι τιμή για έναν προπονητή να έχει πρόταση από μια ιστορική Ομάδα όπως είναι η Σπάρτη.

Ο κόσμος της Σπάρτης δεν θα δεχτεί δεύτερη αποτυχία αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περήφανους και πάλι τους φιλάθλους και να κατακτήσουμε φέτος τον στόχο που είναι η άνοδος στην Γ’ Εθνική.»

Απευθυνόμενος προς τον κόσμο της ομάδας είπε:

«Είμαι από τους ανθρώπους που γενικά δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, πιστεύω είναι περιττά. Να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε με τους ποδοσφαιριστές μου να προσφέρουμε σε αυτό τον κόσμο που έρχεται και πληρώνει τα 5 ευρώ να δει μία ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο και να υπάρχει μια ταυτότητα. Αυτός είναι ο βασικός στόχος. Να είναι υπερήφανοι για την ομάδα που αγαπάνε.»

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Μίκι Τσίρκοβιτς ως νέος τεχνικός της ομάδας της Σπάρτης.

Ο προπονητής της ΑΕ Σπάρτη έφτασε στην πόλη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ταξιδεύοντας από την Πάτρα όπου μένει μόνιμα και συναντήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο με τον νέο πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Βουζιώτη. Στο τραπέζι των συνομιλιών τέθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 18 Αυγούστου.

Πέρα από τα ονόματα των παικτών που ήδη έχουν ανακοινωθεί θα υπάρξει και δυνατό όνομα επιθετικού.

Ο νέος πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Βουζιώτης στις δηλώσεις του επισήμανε την έμπρακτη στήριξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και σημείωσε πως η ομάδα φέτος ξεκινά με σωστές βάσεις και με μοναδικό στόχο αυτό που δεν κατάφερε την προηγούμενη σεζόν. Την πολυπόθητη άνοδο στη Γ’ εθνική.

Το Report24 και το isports.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζουν το ρεπορτάζ της επίσημης πρώτης του Μίκι Τσίρκοβιτς στην ΑΕ Σπάρτη

Ρεπορτάζ Βίντεο

Γιάννης Παυλάκος

Τσαρούχας Ανδρέας