Τελειώνει του φορ!

Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για την ανακοίνωση του επιθετικού που έχουν καταλήξει, όπως αποκάλυψε ο Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα με την Μπιλμπάο. Ζόνας «ψήφισε» ο Βαλβέρδε.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του επιθετικού στον Ολυμπιακό, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-0). 

«Έχουμε ήδη αποφασίσει ποιος θα είναι. Άμεσα θα ανακοινωθεί, δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο τώρα»,τόνισε ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου. 

Μάλιστα, αργά το βράδυ της Τετάρτης υπήρξε έντονη φημολογία ότι ο «εκλεκτός» είναι ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πρωταθλητές Ελλάδας. 

Αν και δεν υπάρχει κάτι επίσημο, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τον δανεισμό του διεθνούς επιθετικού και δεν αποκλείεται, μάλιστα, σύντομα να σημειωθούν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση. 

Οι Πειραιώτες και ο 25χρονος άσος επιθυμούν να συνεργαστούν ξανά, αλλά – όπως γράφει σήμερα και η SportDay – το κόστος του δανεισμού ανέρχεται στα 3,4 εκατ. ευρώ (το… ενοίκιο και οι απολαβές του παίκτη). 

Όσον αφορά τον Ζόνας (που επίσης έχει ακουστεί), για τον Βραζιλιάνο μίλησε με τα καλύτερα λόγια και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, λέγοντας «πάρτε τον με κλειστά μάτια»! Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, οι επαφές του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια είναι σε προχωρημένο στάδιο και ο 30χρονος άσος φέρεται να αξιώνει 2 εκατ. ευρώ ετησίως. 

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα ο παίκτης που θα αποκτηθεί να είναι κάποια έκπληξη, κάτι που αποδείχθηκε και στις περιπτώσεις του Αφελάι και του Αμπιντάλ που δεν είχαν ακουστεί πριν την ανακοίνωσή τους.    πηγη: sport-fm.gr

mitroglou