Γιατί το ποδόσφαιρο ΜΟΝΟ ενώνει! (φωτογραφίες)

0
77

Ο θάνατος του Σουλεϊμάν Σεμπά, ενός θρύλου της Μπεσίκτας, βύθισε στο πένθος όχι μόνο την τουρκική ομάδα, αλλά όλη τη χώρα! Όμως, για άλλη μία φορά το ποδόσφαιρο απέδειξε πως ΜΟΝΟ μπορεί να ενώσει…

Ίσως να ακούγεται κλισέ… Στην Ελλάδα, πολύ περισσότερο, ακούγεται ουτοπικό ή πολύ ρομαντικό… Αλλά, υπάρχουν και χώρες που μία ανθρώπινη ζωή και στην προκειμένη περίπτωση ο χαμός μίας τέτοιας, ένωσε «εχθρούς» και «μισητούς» αντιπάλους… 

Ένας θρύλος του τουρκικού ποδοσφαίρου και της Μπεσίκτας, ο Σουλεϊμάν Σεμπά, έχασε τη ζωή του σε ηλικία 88 ετών, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο το σύλλογο της Κωνσταντινούπολης, αλλά όλη την Τουρκία! 

Στην κηδεία του, που έγινε το Σάββατο (15/8), έδωσε το «παρών» πλήθος κόσμου… Οι διοικητικοί ηγέτες της Μπεσίκτας –όπως είναι φυσικό- αλλά ακόμα και αυτοί της Γαλατασαράι και της Φενερμπαχτσέ και πολλών άλλων συλλόγων της γειτονικής χώρας. 

Όμως, στο πλήθος εκτός από τους παράγοντες ήταν και οι οπαδοί διάφορων συλλόγων, οι οποίοι φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας, δεν δίστασαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον αποθανόντα, κρατώντας ένα κασκόλ με τα χρώματα της Μπεσίκτας και μάλιστα όλοι μαζί παρέα χωρίς να είναι χωρισμένοι σε… πέταλα. 

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Παναγιώτης Κεφαλάς

πηγη”sport-fm.gr