«Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Αλφάρο»

0
99

Κοντά στην απόκτηση του Αλφάρο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα, γεφυρώθηκε το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στον Παναθηναϊκό στέλνουν οριστικά τον Αλφάρο οι Ισπανοί, οι οποίοι σε νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στον παίκτη και το «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «diariodemallorca», αναφέρει πως Παναθηναϊκός και Αλφάρο είναι σε συνεχή επαφή ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ωστόσο, δεν μένει εκεί και πάει το θέμα και λίγο παρακάτω, τονίζοντας πως το «τριφύλλι» ανέβασε κάπως την προσφορά του, ο Ισπανός έριξε τις δικές του απαιτήσεις και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία.

Μπορεί ακόμα να υπάρχει διαφορά, σαφώς μικρότερη, ωστόσο σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα η καλή θέληση που υπάρχει και από τις δύο πλευρές είναι ικανή να ολοκληρώσει σύντομα την συμφωνία και ο Αλφάρο να ντυθεί στα «πράσινα».

Στο «τριφύλλι» βέβαια, περιμένουν μέχρι και σήμερα (15/8) την οριστική απάντηση της Νιουκάστλ για τον Αμπέντ. Αν αυτή είναι αρνητική ή δεν έρθει ποτέ, τότε πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα μπει στην τελική ευθεία η απόκτηση του Αλφάρο…  πηγη: gazzetta.gr