Έρχεται ο Μπενίτες, έρχεται και άλλος ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!

Μιλάμε πως ο Sportdog Penalty μόνο πότε θα… παντρευτούμε (φτου, φτού!!) δεν έχει γράψει!

Τρία στα τρία! Ένα για το θέμα Αμπέντ, που είχε γράψει οτι ο Αλγερινός δεν “ψήνεται” να επιστρέψει, δύο για τον φορ που δεν ήταν ούτε ο Μήτρογλου, ούτε ο Ζόνας, αλλά το τρίτο είναι το… καλύτερο (όχι το μακρύτερο!).

Λοιπόν, στον Ολυμπιακό “επέστρεψαν” για τρίτη φορά στον Αμραμπατ, μόνο που τώρα είναι πιο κοντά απο κάθε άλλη στην ολοκλήρωση του deal για τον μεσοεπιθετικό της Γαλατά…

Καλός ο Ντοσεβί αλλά λίγο…soft και ο Μίτσελ θέλει εξτρεμ-ξυράφι, επιπέδου Champions Leaguem, που θα παίζει και στις δύο πτέρυγες και γι` αυτό πιέζει, λοιπόν, για τον Άμραμπατ.

Μας γάβγισαν μάλιστα πως ο Ισπανός κόουτς ονειρεύεται μια μεσοεπιθετική τριάδα με Τσόρι-Αφελάι-Αμραμπατ πίσω απο τον σεντερ φορ Μπενίτες!

Ειδικότερα στη πιάτσα των agent κάποιοι το έχουν…προχωρήσει ακόμη περισσότερο,παρουσιάζοντας τον Αμραμπατ ήδη “κλεισμένο” απο τον Ολυμπιακό!

Σε μια τέτοια περίπτωση πάντως αυτός που θα χαρει περισσότερο θα΄ναι ο Αφελάι. Με κοινή μαροκινή καταγωγη, συμπαίκτες στην Αιντχόφεν και κολλητοί!!

Δεν είναι τυχαίο πως απο τους πρώτους που τηλεφώνησε ο “Ίμπι” και του είπε πως έκλεισε στους “ερυθρόλευκους” (πριν ανακοινωθεί), ήταν ο Αμραμπατ!   πηγη: sportdog.gr