Έτοιμος για το αγγλικό πρωτάθλημα ο Sam!

0
89

Διαβάστε ποιοι είναι οι δύο πιθανότεροι προορισμοί του!

Κακά τα ψέματα, είναι το πρόσωπο των ημερών. Ο επόμενος αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, άμα λάχει. Το κελεπούρι που ακόμα κυκλοφορεί ελεύθερο στην πιάτσα. Ενδεχομένως να σας έχω κουράσει με τον Γιώργο Σαμαρά, αλλά έχει ζουμί η ιστορία. Μπαίνω γρήγορα στο ψητό, διότι με περιμένουν στην παραλία: Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία δεν υπάρχουν πια ως επιλογές για τον πρώην παίκτη της Σέλτικ. Είχε προτάσεις, τις εξέτασε, δεν τον κάλυψαν, τις απέρριψε, η αγορά «έκλεισε». Πάπαλα!

Από Ρωσία μεριά, η αλήθεια είναι περίμενε κάτι με μπόλικα… μηδενικά. Το ‘χε σκεφτεί, ήταν σχεδόν «ψημένος», αλλά στο φινάλε κάπου «σκάλωσε» η ιστορία και η αστρονομική πρόταση από Μόσχα δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του. Ο τρελός σας έχει φρέσκο πράμα που σαλεύει. Πού θα πάει ο Τζορτζ;

Από την Ιταλία που 8 Ελληνόπουλα βγάζουν το ψωμάκι τους, ο «Sam» έχει 3 προτάσεις, αλλά καμία από ομάδα που να τον «γεμίζει» και τόσο πολύ ποδοσφαιρικά. Η Λάτσιο που θεωρητικά μπορεί να του έκανε «κλικ», δεν δίνει συμβόλαιο πάνω από 700 χιλιάρικα. Επομένως, πάμε… Αγγλία.

Εκεί που ο Γιώργος Σαμαράς έχει πολλούς φαν, που τον ξέρουν και τον αγαπούν. Οπως τον Χάρι Ρέντναπ, τον μάνατζερ της ΚΠΡ. Όπως τον Στιβ Μπρους, τον τεχνικό των «τίγρεων» της Χαλ.

Μάλιστα, η τελευταία πούλησε τον βασικό της στράικερ, Λονγκ στη Σαουθάμπτον. Θέλετε και άλλα; Μην το κουράζουμε. Ο Γιώργος Σαμαράς μετά από 5,5 χρόνια στη Σκωτία είναι έτοιμος να επιστρέψει στο νησί! Μέσα στο Σαββατοκύριακο, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να έχουμε και επισημότητες. Εκτός, αν…

Πηγή: SportDay