Είναι καλύτερη από την Σταντάρ!

Από την ημέρα, που έγινε γνωστή η κλήρωση με την Μίντιλαντ το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει την παρακολούθηση της ομάδας της Δανίας, προκειμένου να μάθουν με κάθε λεπτομέρεια οι παίκτες της ομάδας τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα της αντιπάλου τους. Αυτό που προκύπτει από το scouting report των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι ότι η Μίντιλαντ είναι καλύτερη ομάδα από την Σταντάρ Λιέγης!

Έχει πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση, έχει καλύτερη οργάνωση στο παιχνίδι της, μεγαλύτερη ομοιογένεια  και φαίνεται πολύ καλύτερα δουλεμένη ομάδα σε σχέση με τους Βέλγους. Ήδη σε πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Μίντιλαντ με τέσσερις νίκες είναι πρώτη στην βαθμολογία. Μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 την Κοπεγχάγη. Είδα τις φάσεις του αγώνα και η Μίντιλαντ έχει σημειώσει δύο γκολ από στημένες φάσεις. Στην πρώτη από εκτέλεση φάουλ και καλή κίνηση του σκόρερ της Μίντιλαντ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη γωνία. Στην δεύτερη περίπτωση πάλι από εκτέλεση φάουλ από το ίδιο σημείο (αριστερά) η Μίντιλαντ κέρδισε πέναλτι και πέτυχε το δεύτερο γκολ.

Αυτό που προκύπτει λοιπόν είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει μπροστά του μία καλύτερη ομάδα από αυτήν που τον απέκλεισε. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Ούτε να το συζητάμε. Οι παίκτες ήδη έχουν ενημερωθεί για το τι είδους ομάδα θα αντιμετωπίσουν και με το μυαλό στο πάθημα από την Σταντάρ και στην σκέψη ότι τώρα η πρόκριση είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, έχω την αίσθηση ότι θα είναι πιο προσεχτικοί και στην επίθεση , αλλά και στην άμυνα. Περισσότερα θα πούμε, όσο πλησιάζουμε στο πρώτο παιχνίδι. Πάντως εγώ επιμένω, ότι η Μίντιλαντ είναι πιο επικίνδυνη εκτός έδρας , άρα είναι πιο δύσκολο το παιχνίδι της Λεωφόρου.  πηγη: gazzetta.gr