Σκάει αποχώρηση βόμβα από μεγάλη ομάδα!

0
127

Μεγάλη κινητικότητα τις τελευταίες ώρες σε σύλλογο της Σούπερ Λιγκ, όπου ένα από τα αστέρια της ομάδας βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Ο sportdog έχει και πάλι το ρεπορτάζ…

Ραγδαίες εξελίξεις θα υπάρχουν τις επόμενες ημέρες σε μεγάλη ελληνική ομάδα, καθώς ποδοσφαιριστής από τα «πρώτα» ονόματα του ρόστερ, αναμένεται να αποχωρήσει για… άλλες πολιτείες.

Οι πληροφορίες έχουν φτάσει στονsportdog εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο τις τελευταίες ώρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα και φαίνεται πως δεν θα αργήσει η μεγάλη βόμβα του καλοκαιριού, η οποία θα αφορά αποχώρηση από την Σούπερ Λιγκ και όχι άφιξη!

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θεωρείται από τα «πρώτα βιολιά» στην ομάδα του, ωστόσο δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής και σε καμία περίπτωση δεν έχει δικαιολογήσει τα λεφτά που του δίνει ο σύλλογος σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Η υπόθεσή του φαίνεται να είναι αρκετά προχωρημένη πλέον και ήδη ο άσος ετοιμάζει βαλίτσες για… μετακόμιση στο εξωτερικό. Στην διοίκηση υπήρχε εδώ και καιρό προβληματισμός για την απόδοσή του, ωστόσο λύση δεν βρέθηκε και η αποχώρηση ήταν μονόδρομος.

Ο σκύλος γνωρίζει «πρόσωπα και καταστάσεις», ωστόσο ακόμα δεν μπορεί να σας… μπουμπουνίσει το όνομα, κάτι που θα συμβεί προσεχώς, πριν το «πάρουν χαμπάρι» οι υπόλοιποι. Άλλωστε, αν σκεφτείτε λίγο και βάλετε σωστά τα κομμάτια του παζλ, θα μπορέσετε και μόνοι σας να βρείτε το όνομα του ποδοσφαιριστή…

Η αποχώρησή του πάντως θα προκαλέσει αίσθηση!

πηγη: sportdog.gr