ΜΠΑΜ! Ο Α.Ο. Λογγάστρας πήρε τον Κυριάκο Λυμπερόπουλο!!! (φωτογραφίες)

0
209

Σύμφωνα με πληροφορίες του isports.gr ο Α.Ο. Λογγάστρας ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή, απέκτησε τον Κυριάκο Λυμπερόπουλο από τον Α.Ο. Μεθώνης.  ‘Ενα μέσο που θα κάνει την διαφορά στην ομάδα, θα αγωνιστεί ως 10άρι κυρίως, και μαζί με τους υπόλοιπους αξιόλογους ποδοσφαιριστές θα τις δώσουν μια πάρα πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημα. Τα στατιστικά του στο πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’  Μεσσηνίας είναι εκπληκτικά!  ‘Εχει ευχέρεια στο σκοράρισμα όπως βλέπετε στον πίνακα που ακολουθεί.  Εχει αγωνιστεί στην Δ’ Εθνική με την Εράνη Φιλιατρών για δύο χρόνια.  Σημειώνουμε ότι στην Α’ κατηγορία Μεσσηνίας πέτυχε 18 γκολ αγωνιζόμενος στο κέντρο του Α.Ο. Μεθώνης από τα 42 που είχε πετύχει συνολικά μια ομάδα που τερμάτισε στην 12η θέση. Ο 13ος Α.Ο. Ασπροχώμα είχε υποβιβαστεί εκείνη την χρονιά. Την περίοδο 2009-2010 η ομάδα του, ο Α.Ο. Μιλτιάδης είχε επίθεση με 62 τέρματα από τα οποία ο εν λόγω μέσος πέτυχε τα 22.

Σημειώστε ότι για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ είχε ενδιαφερθεί πολύ μεγάλη ομάδα της Λακωνίας, αν και το άρθρο θα έπρεπε να είχε τίτλο “Ενδιαφέρει ομάδες της Λακωνίας ο Λυμπερόπουλος” αφού τελικά αποδεικνύεται ότι οι ενδιαφερόμενες ομάδες ήταν περισσότερες από τρεις.

Σχόλιο isports.gr: Καλωσορίζουμε τον Κυριάκο στα Λακωνικά γήπεδα τα οποία θα κοσμεί πλέον με την παρουσία του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.  Αναμφίβολα πρόκειται για το πρώτο μεγάλο μπαμ από μια ομάδα που έκανε τα πάντα για να τον αποκτήσει. Συγχαρητήρια και στους ανθρώπους του Α.Ο. Λογγάστρας που έκαναν την υπέρβαση εξασφαλίζοντας με αστραπιαίες κινήσεις μια μεγάλη μεταγραφή και απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι φέτος είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα στην Α’ κτηγορία Λακωνίας.

Πόδι: αριστερό

Ημερ. γέννησης: 28/5/1983

lymperopoulos

lymperopoulos

lymperopoulos1

 

lymperopoulos4

 

lymperopoulos5

 

lymperopoulos6

 

lymperopoulos7

 

lymperopoulos8

 

lymperopoulos9

 

lymperopoulos10

 

lymperopoulos12lymperopoulos11