Europa… Greece με τριπλή μετάδοση!

Και τα τρία αυριανά ματς των ελληνικών ομάδων στο Europa League είναι τηλεοπτικά.
* Παναθηναϊκός – Μίντιλαντ στις 21:00 από το OTE Sport 1 HD  σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα.
* Ζίμπρου Κισινάου – ΠΑΟΚ στις 21:05 από το OTE Sport 2 HD, όπως ενημερωθήκατε από χθες, σε περιγραφή του Κώστα Χαλβατσιώτη και ρεπορτάζ του Μιχάλη Μελισσίδη.
* Αστέρας Τρίπολης – Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 21:15 από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή Γιάννη Καραλή και Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ Γιώργου Μαρκόπουλου, Γιώργου Αργυρόγλου.
Οσο για τους επαναληπτικούς της επόμενης Πέμπτης, 28 Αυγούστου; Η NOVA ανακοίνωσε σήμερα πως απέκτησε τα δικαιώματα του επαναληπτικού Μίντιλαντ – Παναθηναϊκός (προ ολίγου έγινε γνωστή η ώρα έναρξης, 21:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 2), ο OTE TV θα μεταδώσει το ΠΑΟΚ – Ζίμπρου (μέσω του OTE Sport 1HD) ενώ «ανοιχτό» παραμένει το Μακάμπι – Αστέρας…
Ειρήσθω εν παρόδω, την εν λόγω ημέρα (28/8) στις 18:45 διεξάγεται η κλήρωση των ομίλων του Champions League, με μετάδοση από τα κανάλια Novasports αλλά και από το Eurosport, με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει τους φετινούς του αντιπάλους.
US Open από τα κανάλια Eurosport
Το φημισμένο αμερικάνικο τουρνουά τένις US Open διεξάγεται 25 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου και οι φίλοι του τένις θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσα από τις συχνότητες του Eurosport/ΕurosportHD και του Eurosport 2 τους κορυφαίους τενίστες και τις κορυφαίες τενίστριες στο τελευταίο Grand Slam της φετινής σεζόν. Παρών στην κάλυψη του US Open θα είναι και ο μεγάλος τενίστας του παρελθόντος, Ματς Βίλαντερ. Μαζί με την Μπάρμπαρα Σετ, θα παρουσιάζουν την εκπομπή «Game, Set and Mats», η οποία θα προβάλλεται καθημερινά στο Eurosport/Eurosport HD στις 22:00 και στις 02:00.
Αλλάζει το Twitter
Κι άλλες αλλαγές στο Twitter και στο… timeline του. Πλέον ένας χρήστης μπορεί να δει στην αρχική του σελίδα και δημοφιλή ή σχετικά tweets από χρήστες τους οποίους δεν ακολουθεί, βασιζόμενα στους αριθμούς και στο πώς το δίκτυο του χρήστη αντιδρά σε αυτά. Η κίνηση αυτή θυμίζει τη λειτουργία άλλων social media, όπως για παράδειγμα των Facebook και Google+.
Στα… πεταχτά
Μήνυμα προς όλο τον κόσμο έστειλε μέσω Facebook η μητέρα του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ που αποκεφαλίστηκε από τζιχαντιστές του ισλαμικού κράτους.
* Ο κυπριακός τηλεοπτικός σταθμός Capital συμφώνησε με το ελληνικό E TV για αναμετάδοση του προγράμματος του σταθμού στην Κύπρο, συμφωνία που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου.
* Στις αρχές του 2015 θα εκπέμψει πρώτος ο ΣΚΑΪ πρόγραμμα σε υψηλή ευκρίνεια. Στη συνέχεια απ’ ότι φαίνεται θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι σταθμοί.
Νέα ομάδα στο πρωινό του ΑΝΤ1 από τη νέα σεζόν, των Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα. Πλην των Σάσας Σταμάτη και Θέμη Γεωργαντά θα βρίσκονται και δύο… μεταγραφές, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αρης Καβατζίκης.
Θα αλλάξει τίτλο η εκπομπή «Νewsroom» του ΣΚΑΪ καθώς έτσι ονομάζεται και το ηλεκτρονικό δελτίο του thetoc.gr της Ελλης Στάη
Οδεύει για μεσημεριανή ζώνη, αντί της Ελεωνόρας Μελέτη, η Τατιάνα Στεφανίδου στο STAR και ίσως βρεθεί τηλεοπτικά «απέναντι» από την Ελένη Μενεγάκη.
Η Κατερίνα Καινούργιου, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Αλέκα Καμηλά και ο Γιώργος Λιανός θα αντικαταστήσουν τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη στην απογευματινή ζώνη του ALPHA.
«Χάλασε» η συμφωνία του Νίκου Μουτσινά με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Ο πιο αδύναμος κρίκος».
Social media
Στο χορό του… «Ice Bucket Challenge» μπήκαν Μαίρη Συνατσάκη και Ντορέττα Παπαδημητρίου, ακολουθώντας τους stars του εξωτερικού και τη φρενίτιδα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στα social media με το μπουγέλωμα για φιλανθρωπικό σκοπό! Πάγο πάντως δεν έβαλαν…


πηγη: gazzetta.gr