«Στην Λίβερπουλ ο Μπαλοτέλι με 20 εκατ» (βίντεο)

0
127

Η Λίβερπουλ, σύμφωνα με την «Daily Mail», συμφώνησε με τη Μίλαν για να κάνει παίκτης της τον Μάριο Μπαλοτέλι έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ, με τον παίκτη να επιθυμεί ένα πενταετές συμβόλαιο με «καθαρές» ετήσιες αποδοχές έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως ανέφεραν αρχικά, το «Sky Sports» και ο δημοσιογράφος των «Times», ειδικός στα θέματα της Λίβερπουλ, Τόνι Μπαρέτ, οι «κόκκινοι» έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Μίλαν για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το κανάλι της ιταλικής ομάδας και τον ίδιο τον σύλλογο.

Μετά την αποχώρηση του Λουίς Σουάρες για την Μπαρτσελόνα, η Λίβερπουλ ψάχνει έναν επιθετικό και είναι γνωστό ότι ο τεχνικός των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς, θέλει ένα μεγάλο όνομα.

Έτσι, αφού το ενδιαφέρον για τον Ραδαμέλ Φαλκάο δεν οδήγησε κάπου, τώρα η Λίβερπουλ στράφηκε στον Μπαλοτέλι.

Αν και χθες το κανάλι της Μίλαν υποστήριζε ότι η Λίβερπουλ δεν έχει κάνει καμία πρόταση για τον Μπαλοτέλι, από την Αγγλία αυτό που αναφέρουν είναι ότι οι πρώτες συζητήσεις ήταν για έναν δανεισμό, όμως τώρα οι δυο σύλλογοι μιλούν για μια κανονική μεταγραφή.

Μάλιστα, ο μάνατζερ του Ιταλού επιθετικού, Μίνο Ραϊόλα, φέρεται πως είναι ήδη στην Αγγλία για να συμμετέχει στις απαραίτητες συζητήσεις για την ολοκλήρωση του deal, ενώ ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε στο «Sky Sports»: «Είναι η τελευταία μου ημέρα στη Μίλαν».

 

 πηγη: sentragoal.gr