Αναλύσεις Ατλέτικο-Ρεάλ, Μπάγερν-Βόλφσμπουργκ, Εβιάν-Παρί Σεν Ζερμέν.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης

Επαναληπτικός αγώνας για το Σούπερ Καπ Ισπανίας, ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τηνΡεάλ, που διεξάγεται στο Vicente Calderon Stadium (55.967) και θα μεταδοθεί από το ΟΤΕ sport 2 στις 23.30.

Στάθη22/8 Σούπερ Καπ Ισπανίας: Ατλέτικο Μαδρίτης   Ρεάλ Μαδρίτηςκε αρκετά καλά στο πρώτο παιχνίδι στο Μπερναμπέου, δείχνοντας ότι και φέτος θα είναι μέσα στους διεκδικητές του τίτλου. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ απο το γκολ του Ροντρίγκεζ στο 81′, κατάφερε να αντιδράσει και να φύγει με την ισοπαλία, χάρη στο τέρμα του Ραούλ Γκαρσία στο φινάλε. Πλέον και η λευκή ισοπαλία στην έδρα της, της είναι αρκετή για να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού και ενόψει της ρεβάνς δήλωσε: »Βρήκαμε την δύναμη να σκοράρουμε στο τέλος και να ισοφαρίσουμε, και έτσι έχουμε μοιρασμένες πιθανότητες για τον επαναληπτικό. Καταφέραμε να φέρουμε τον αγώνα στα μέτρα μας και έτσι έχουμε τις πιθανότητές μας. Παίξαμε όπως θέλαμε εμείς και όχι όπως ήθελαν, αμυνθήκαμε καλά και είχαν μόλις τρεις-τέσσερις ευκαιρίες για γκολ».  Δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα που παρέταξε στο Μπερναμπέου, πλην τουΓκριεζμάν και Ανσάλντι που διεκδικούν τις θέσεις των Σικειρα και του Νούνιεζ αντίστοιχα. Μοναδική απουσία παραμένει ο Αρντα Τουράν που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Απουσίες: Αρντά Τουράν (Μ, 0/0)

22/8 Σούπερ Καπ Ισπανίας: Ατλέτικο Μαδρίτης   Ρεάλ ΜαδρίτηςΑν δεν υπήρχε ο τελικός του Σούπερ Καπ Ευρώπης, θα λέγαμε ότι η βασίλισσα βρίσκεται σε κρίση. Συνεχόμενες ήττες στα φιλικά και μια μέτρια έως κακή εμφάνιση απέναντι στην Ατλέτικο στο Μπερναμπέου, δείχνουν ότι η ομάδα ακόμα ψάχνεται και δεν έχει καμιά σχέση με την ομάδα που κατέκτησε πέρυσι το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο ματς με την Ατλέτικο, είχε πολύ κακή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, μην καταφέρνοντας να κάνει ούτε μία αξιόλογη φάση. Στην επανάληψη βελτιώθηκε, έκανε 2-3 φάσεις απο τις οποίες προήλθε και το γκολ το Ροντρίγκεζ, αλλά στο τέλος έδειξε αδυναμία να κρατήσει τη νίκη.

Ο Κάρλο Αντσελότι παρά την ισοπαλία εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον επαναληπτικό αφού έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του. «Η Ατλέτικο έχει αβαντάζ για τον επαναληπτικό καθώς τώρα πρέπει να σκοράρουμε στο Βιθέντε Καλντερόν. Αν παίξουμε όπως παίξαμε απόψε (19/8) θα κερδίσουμε το Σούπερ Καπ. Η Ρεάλ έπαιξε καλά. Δεν είχαμε ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο αλλά βελτιωθήκαμε στην επανάληψη. Κοντρολάραμε το παιχνίδι και οι μεσαία γραμμή λειτούργησε πολύ καλά. Όσον αφορά τον τραυματισμό του Ρονάλντο αισθάνθηκε κάτι στον αγώνα και θα εκτιμήσουμε την κατάσταση του. Δεν φαίνεται σοβαρό», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής. Ο Ρονάλντο πιθανότατα θα ξεκουραστεί και την θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Ροντρίγκεζ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Ντι Μαρία.

Απουσίες: –

Με την Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται στο κατάμεστο Αλιάνζ Αρίνατην Βόλφσμπουργκ, ξεκινάει το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Γερμανίας. Συνέχεια το Σάββατο με 6 παιχνίδια και την Κυριακή με τα υπόλοιπα 2.

 

Μπάγερν Μονάχου – Βόλφσμπουργκ

Ημερομηνία : 22.08.2014 , ώρα 21:30
Γήπεδο : Allianz-Arena , München(71.137)
Παράδοση από το 2000 : 16-1-0 , 11 over , 6 under

22/8 Γερμανία, Bundesliga: Μπάγερν Μονάχου – ΒόλφσμπουργκΑσφαλές δείγμα της φετινής Μπάγερν δεν μπορούμε να βγάλουμε, προβλημάτισε αρκετά στα φιλικά, νίκησε εύκολα στο κύπελλο αλλά με ομάδα χαμηλής δυναμικότητας και στο πρώτο κρίσιμο ματς έχασε στο Σουπερ Καπ από την Ντορτμουντ. Το ελαφρυντικό είναι ότι σχεδόν όλοι οι “μουντιαλικοί” έλειπαν από την προετοιμασία και παίχτες κλειδιά όπως ο Ριμπερί είναι τραυματισμένοι. Ο Πεπ για το παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ είναι αρκετά προβληματισμένος καθώς εκτός από τις γνωστές απουσίες, θα στερηθεί και τον Μποατενγκ. Η λογική λέει ότι θα παίξει με 4-1-4-1. Δεν θα ρισκάρει η Μπάγερν καθώς θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το πρωτάθλημα.

Απουσίες : Από την άμυνα θα λείψουν οι Μπόατενγκ, Μαρτίνεζ, Ραφίνια, από το κέντρο οι Ριμπερί, Σβάινστάιγκερ, Τιάγκο, Βάισερ και από την επίθεση ο Βάιραουχ.

22/8 Γερμανία, Bundesliga: Μπάγερν Μονάχου – ΒόλφσμπουργκΗ Βόλφσμπουργκ ολοκλήρωσε τα επίσημα φιλικά της με μόλις μία νίκη, έχει αρκετά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Προσωπικά πιστεύω θα χρειαστεί λίγος χρόνος να δέσει το καλό ρόστερ το οποίο έχει. Αν δέσει τότε μπορεί να χτυπήσει τετράδα, υπάρχουν φιλοδοξίες, υπάρχει διάθεση και από φέτος υπάρχει και το υλικό. Ο προπονητής Χέκινγκ έχει πλέον ευχάριστους πονοκεφάλους για το ποιους θα βάλει στην ενδεκάδα καθώς από την μέση και μπροστά έχει ρόστερ που πολλές ομάδες στην Ευρώπη θα ζήλευαν. Για το μάτς με την Μπάγερν δοκίμαζε επίμονα το 4-3-2-1 με τρείς κόφτες (Γκουστάβο, Γουίλαβογκούι και Μαλάντα) και βρίσκόταν ανάμεσα σε Βιερίνια και Χαντ για την θέση του μεσο-επιθετικού.

Απουσίες : Θα λείψει ο τερματοφύλακας Μπενάλιο, οι αμυντικοί Λόπεζ, Οκς, Τόελκε, Τρές, οι μεσοεπιθετικοί Πέρισιτς και Σισοκό, ο επιθετικός Ζαβάντα.

 

 

Εβιάν – Παρί Σ. Ζ.

22/8 Γαλλία, Ligue 1: Εβιάν   Παρί Σεν ΖερμένΣτο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Ρέν ( ήττα με 6-2) έδειξε γιατί όλοι τη θεωρούν ως το μεγάλο φαβορί για υποβιβασμό. Ομάδα χωρίς χρώμα, χωρίς καμία αμυντική συνοχή έγινε έρμαιο των επιθετικών της Ρεν. Η άμυνα της έχει δεχθεί 9 γκολ στις δυο πρώτες αγωνιστικές ενώ το πλέον αδύναμο σημείο της είναι τα στημένα ( 6 από τα 9 γκολ). Ο προπονητής Ντιπράζ δηλώνει απογοητευμένος με τον εαυτό του αλλά και τους παίχτες του. Ίσως το μόνο θετικό του αγώνα να είναι τα δυο γκολ που πέτυχε ο επιτελικός μέσος Βας που έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Κόντρα στην Παρί τα πράγματα θα είναι δύσκολα από το πρώτο λεπτό και ο τεχνικός της ομάδας είναι σίγουρο ότι θα προβεί σε αλλαγές στην άμυνα της ομάδας. Στην προϊστορία του αγώνα, τα τελευταία χρόνια ανεξαρτήτως έδρας για το πρωτάθλημα έχουμε συνολικά για την Εβιάν 1Ν-1Ι-5Η.

Απουσίες : Ταί Μπι(Ε,0/0), Αμπνταλάχ (Α,1/0)

22/8 Γαλλία, Ligue 1: Εβιάν   Παρί Σεν ΖερμένΘετική η εικόνα της Παρί Σ. Ζ. στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν επικράτησε της Μπαστιά με 2-0 αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Τα γκολ της ομάδας του Παρισιού σημείωσαν οι Λούκας(26′) με ωραίο πλασέ και Καβάνι(57′) έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βεράτι από την μεσαία γραμμή. Βέβαια η ομάδα μπορεί να κέρδισε αλλά παράλληλα έχασε δυο από τους καλύτερους παίκτες της. Ο λόγος για τον Σουηδό σούπερ σταρ Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς ο οποίος θα λείψει από τα καθήκοντα του για έναν μήνα λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς. Πέραν αυτού, εκτός για δυο εβδομάδες τέθηκε και ο πολύ καλός μπακ Φαν ντερ Βιλ ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο με πόνους στο γόνατο.
Πάντως ο αγώνας στιγματίστηκε στο τέλος του από την κουτουλιά του Μπραντάο στον Τιάγκο Μότα (θα παίξει πιθανότατα με μάσκα) με αποτέλεσμα να του σπάσει την μύτη! Ο δράστης σύμφωνα με τα τελευταία νέα απειλείται με διετή αποκλεισμό από την Γαλλική Ομοσπονδία.

Απουσίες : Σίλβα (Α,0/0), Ραμπιότ (Μ,0/0), Φαν ντερ Βιλ(2/0), Μότα (Α,2/0), Ιμπραίμοβιτς (Ε,2/2)

πηγη: foxbet.gr