ΑΠΟΘΕΩΣΗ: Η βραδιά της ζωής μας!

Αυτές είναι οι βραδιές που γεμίζουν την ιστορία. Που «γεμίζουν» τους φίλους του Αστέρα. Που «γεμίζουν» τους ιδιοκτήτες της ομάδας. Η αποθέωση στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” αυτή τη βραδιά, την Πέμπτη 21/8/2014 θα μείνει στην ιστορία.

Τα εισιτήρια που «κόπηκαν» 4.451. Οι άνθρωποι που βρέθηκαν, όμως, στο γήπεδο του Αστέρα ήταν πάνω από 6.500. Εζησαν την ιστορία που γράφει η ομάδα της Πελοποννήσου, την “έσπρωξαν” για να γραφτεί. Βοήθησαν πάρα πολύ τους παίκτες του Αστέρα στη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος ξέσπασαν!

 

Ο Αστέρας χρειάζεται ένα γεμάτο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”. Το πόσο πολύτιμο είναι αυτό, φάνηκε στους δύο αγώνες που αυτό έγινε. Κόντρα σε Μάιντς και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

 

Το ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι τέτοιες βραδιές δεν μένουν απλώς στην ιστορία. Αλλά την ξεκινούν. Δίνουν το έναυσμα για τη συνέχεια. Η αποθέωση που γνώρισαν όλοι όσοι εργάζονται – και το κάνουν με εντυπωσιακά σωστό τρόπο – στον Αστέρα, δείχνει ότι αυτό που ονειρεύονταν οι άνθρωποι της ομάδας, ένα γεμάτο γήπεδο, θα είναι πραγματικότητα και στο μέλλον.

 

Το τελικό 2-0 έδωσε το σύνθημα για αγνούς πανηγυρισμούς από τους φιλάθλους του Αστέρα. Αυτό είναι που κυρίως έχει ανάγκη όχι μόνο η ομάδα της Πελοποννήσου, αλλά συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Ο Αστέρας και ο κόσμος του, που βραδιά με τη βραδιά πολλαπλασιάζεται, δείχνουν το δρόμο! 

πηγη: arcadiasports.gr