Σκάει κι άλλη μεταγραφάρα στον Ολυμπιακό!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις τόσο για αφίξεις όσο και για αποχωρήσεις παικτών στο Λιμάνι.

Οι Πειραιώτες περιμένουν απόψε το βράδυ τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος θα περάσει από ιατρικά και την Παρασκευή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα υπογράψει και το νέο του συμβόλαιο, ενώ παράλληλα τρέχουν οι εξελίξεις για τους παίκτες που θα φύγουν.

Και ενώ εδώ και ένα μήνα περιμένουμε από… στιγμή σε στιγμή να σκάει η πώληση του Κώστα Μανωλά στο εξωτερικό, από το Λιμάνι ξεκαθάρισαν πως   δεν υπάρχει τίποτα ακόμα  , κάτι που δεν ισχύει για τον Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα.

Ο νεαρός χαφ όμως δεν θα είναι ο μοναδικός που θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, καθώς πολύ πιθανό είναι να τον ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες τόσο ο Μανωλάς, για τον οποίο υπάρχει η Άρσεναλ αλλά και ομάδες από την Ιταλία όσο και ο Γιάννης Μανιάτης, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από την Γερμανία όσο και από την Ρωσία. Οι Πειραιώτες άλλωστε, όπως έχουν ξεκαθαρίσει, δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν τους παίκτες αν ικανοποιηθούν οικονομικά.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει και σε νέες μεταγραφές και όπως μαθαίνει ο Σκύλος, ο Ντουρμάζ δεν θα είναι σίγουρα η τελευταία κίνηση των πρωταθλητών Ελλάδος. Συγκεκριμένα, μετά την πώληση του Σαμαρη στην Μπενφίκα, οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν και πάλι δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και με… ζεστό χρήμα θα ψάξουν σε όλη την Ευρώπη για έναν χαφ που θα καλύψει το κενό του νεαρού άσου.

Βέβαια, υπάρχει περίπτωση (συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες) ο Μίτσελ να μην ζητήσει παίκτη και να καλύψει το κενό από μέσα με Εντινγκά, Φορτούνη και Μπουχουλάκη, ωστόσο η διοίκηση σίγουρα θα ψάξει για κάτι… καλό. Άλλωστε, υπάρχει η περίπτωση Εσιέν της Μίλαν, με τον οποίο είχαν ασχοληθεί οι Πειραιώτες στην αρχή του καλοκαιριού και δεν αποκλείεται με τα νέα δεδομένα να επιστρέψουν για το… μπαμ!  πηγη: sportd0g.gr