Ρίχνει τα τσιμέντα: Χαφ – έκπληξη για Ολυμπιακό!

0
107

Από τη στιγμή που ο Ανδρέας Σάμαρης έχει ανοίξει τα φτερά του σαν αετός της Λισσαβόνας, στον Ολυμπιακό είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι θα γίνει κίνηση για την αντικατάσταση του Έλληνα άσου.

Γιατί μπορεί να βρισκόμαστε στο τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” έχουν άρτιο προγραμματισμό και στη λίστα τους υπάρχουν ονόματα ποδοσφαιριστών για κάθε θέση μέσα στο γήπεδο!

Για αυτό και στην περίπτωση του αντι-Σάμαρη, δεν είναι ένα και δύο τα ονόματα που ακούγονται, αλλά πολλά! Με τον σκύλονα αποκαλύπτει με χθεσινοβραδινό του ρεπορτάζ ότι φαβορί, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, είναι ο Σαντόμ, που μία ολόκληρη ζωή αγωνίζεται στην Παρί και πέρσι φόρεσε τη φανέλα της Τουλούζ!

Λιγότερες πιθανότητες έχει ο Ντιόπ, παραμένοντας όμως στη λίστα, καθώς η περίπτωσή του ενδιαφέρει τον Mίτσελ! Αυτό όμως που έρχεται να αποκαλύψει, τώρα, η έγκυρη στήλη “Sportdog Penalty” του σκύλου, στο twitter, είναι πως… “Υπάρχει και άλλο όνομα- έκπληξη στη λίστα του Ολυμπιακού, που παίζει σε ομάδα του Σαμπιονά“!

Ποιο είναι αυτό; Για την ώρα δεν θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες – μην τα θέλετε κι εσείς όλα στο πιάτο! Αν η περίπτωσή του προκριθεί, όμως, να είστε σίγουροι ότι θα το μάθετε πρώτοι, από τον sportdog!   πηγη: sportdog.gr