Κίτρινη κάρτα στον Αναστασίου για δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα

0
64

Φανερά εκνευρισμένος απ’ τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, ο Γιάννης Αναστασίου άφησε αιχμές για τα ball boys μετά την ισοπαλία με το Λεβαδειακό.

«Είχαμε ατυχίες. Προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, κάναμε ευκαιρίες. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Έτσι είναι, όμως, το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς σήμερα δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάλα. Τα ball boys δεν έδιναν την μπάλα… Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, είμαι εκνευρισμένος», είπε στην κάμερα της NOVA ο Γιάννης Αναστασίου.

πηγη: sport-fm.gr

Σχόλιο isports.gr:  Σε μια βραδιά που παίζεις σε γήπεδο που είναι σαν να παίζεις εντός έδρας (ΟΑΚΑ) αγώνα με τον Λεβαδειακό που έχει απουσίες. Σε μια βραδιά που έχει τραυματιστεί σοβαρά ο Μπέργκ, αυτός στον οποίο στηρίζεις όλη την ομάδα. Σε μια βραδιά που έχεις ισοφαρίσει με ανύπαρκτο πέναλτι. Σε μια βραδιά που τακτικά σε έχει ξεβρακώσει ο αντίπαλος προπονητής. Σε άλλη μια βραδιά που είσαι κακός αγωνιστικά το πρώτο πράγμα που έχεις να πεις είναι ότι σου φταίνε τα ball boys!! Το πρώτο πράγμα που λες κύριε Αναστασίου είναι να είναι καλά ο Μπεργκ και να λείψει λίγο καιρό. Μετά ότι ήσουν χάλια αγωνιστικά. Και μετά μπορείς να δηλώσεις όλες τις δικαιολογίες για τα αγωνιστικά χάλια και το επίπεδο της ομάδας.