ΜΠΑΜ. O Σπιροπάλι Ντορίν στην Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου, ανανέωσε ο Παπάς, στον Παναρκαδικό ο Νίκος Ζώης

0
121

Την Τετάρτη 27 Αυγούστου ξεκινά προετοιμασία η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου. Με την προέλευση του κόσμου και των ποδοσφαιριστών να ξεκινά στις 17:30, ο αγιασμός θα γίνει στις 18:00. O επιθετικός Nτορίν Σπιροπάλι είναι πλέον παίκτης της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου. Ο Ντορίν πέρυσι είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Α.Ε. Σπάρτη.  Πέτυχε 15 γκολ σε 1471 λεπτά συμμετοχής σε 20 αγώνες. σπάρτη_ξηροκάμπι_1α

Στην ομάδα ανανέωσε ο μεσοεπιθετικός Παπάς Γιώργος (1982) o οποίος είχε έρθει πέρυσι τον Ιανουάριο. Είχε μόλις 249 λεπτά συμμετοχής στους αγώνες πέρυσι.  Αγωνίζεται τόσο στο κέντρο όσο και στα πλάγια. Στο παρελθόν έχει περισσότερες από 100 συμμετοχές σε Β’ και Γ’ Εθνική. ‘Εχει αγωνιστεί όταν ήταν 19 χρονών στο Φωστήρα, στον ΠΑΣ Γιάννινα σε Β’ και Γ’ Εθνική, στον Εθνικό Φιλιππιάδας και στην Γ’ Εθνική με την Α.Ε. καραϊσκάκης.

papas

Ο περυσινός κεντρικός αμυντικός/αμυντικό χαφ της ομάδας Νίκος Ζώης (1991) την φετινή χρονιά θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Παναρκαδικού.  Πρώτος από την κάτω σειρά από αριστερά.

πελλανα_μπακής