Καλαμάτα – Ερμής Κιβερίου 0-0 (φωτογραφίες, βίντεο)

0
74

Η Καλαμάτα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Ερμή Κιβερίου, στο τέταρτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν που έγινε στο Δημοτικό στάδιο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Το συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά είχε την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και έφτασε κοντά στο γκολ με τους Γεωργακόπουλο (25΄), Σαλαπάτα (45’), Καλαντζή (50’, 51΄), Σκάρο (57’), Χριστοφιλέα (58’) ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε από απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Καλαντζή στο 43’, όταν η μπάλα βρήκε στην συμβολή των δοκαριών του Κοζιώτη. Ωστόσο η ομάδα για μια ακόμα φορά παρουσιάστηκε κουρασμένη και προβλημάτισε στα τελειώματα.

Πάντως θα πρέπει να τονίσουμε ότι παρά την γενικά μέτρια εικόνα, ήταν σαφώς βελτιωμένη από το προηγούμενο φιλικό, ενώ ο Χρήστος Καλαντζής είναι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο προς το καλύτερο στην έναρξη του πρωταθλήματος, αφού στην παρούσα φάση τα πόδια είναι πολύ βαριά από την προετοιμασία, κάτι που θεωρεί πολύ φυσιολογικό! Μένει σχεδόν ένα εικοσαήμερο ακόμα ώστε να μπορέσει η ομάδα να δει τις αδυναμίες της και να μπορέσει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη στην εκκίνηση του ομίλου στις 14 του Σεπτέμβρη.

14825777418_d34cd5222e_o

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πάππος (46’ Μούζος), Νιφορόπουλος (56’ Μαρτίνος), Βασιλόπουλος, Χριστοφιλέας, Ρούσσης (61’ Σκαρλάτος), Πολυχρόνης (46’ Χαρίτος), Σκάρος (62΄ Κουντάνης), Λουμπαρδέας, Σαλαπάτας (76’ Νικολόπουλος), Γεωργακόπουλος (46΄Κακαλής), Καλαντζής.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Κοζιώτης (56’ λόγω τραυματισμού Καλαλάς), Τζιέρης (65’ Τσέτσο), Σταματέλλος, Φίλλης, Σελλής (44’ Βιρβίλης), Σβίγκος (54’ Καστρίτης), Καλυβόπουλος (74’ Καπετάνος), Βαρβουλέτος (46’ Σαρρής), Δρυμούρας (62΄Φλώρος), Δημακός, Ζίου.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

 πηγη: taklin.gr