Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. (βίντεο)

0
98

Το gazzetta.gr πρωτοπορεί και πάλι και παρουσιάζει σε video την ιστορία του Σουλεϊμάν και του Λουί, δύο παιδιών που με όνειρο το ποδόσφαιρο έφυγαν από την Ακτή Ελεφαντοστού μετά το δεύτερο εμφύλιο πόλεμο της χώρας και κατέληξαν στην Ελλάδα, κάνοντας αίτηση για άσυλο. Τα προσωρινά τους χαρτιά τους οδήγησαν στη φυλακή, όμως ακόμα κι εκεί η προοπτική της μπάλας τους κράτησε ζωντανούς και ενεργούς.

 

Ύστερα, γνώρισαν την Εθνική Αστέγων, έδειξαν το ταλέντο τους στο Commercial League και έφτασαν να απασχολούν ομάδες της Football League και της Γ’ Εθνικής. Ο Σουλεϊμάν, η αίτηση ασύλου του οποίου έχει εγκριθεί, υπέγραψε στην Επισκοπή. Ο Λουί, πρώτος σκόρερ του Commercial League, βρίσκεται ακόμα στο περίμενε, καθώς έκανε προπονήσεις με τον Ατρόμητο Πειραιώς, αλλά η αίτησή του παραμένει ακόμα σε αναμονή και δεν γινόταν να υπογράψει. Το μέλλον του εξαρτάται από την έκβασή της.

Δύο παιδιά, γνωστά από την παιδική τους ηλικία στην Αφρική, που η μοίρα τα ένωσε στην Ελλάδα και στη φυλακή, για να τους αλλάξει στη συνέχεια τη ζωή μέσω του ποδοσφαίρου. Το gazzetta.gr παρουσιάζει την πορεία τους…

για να δείτε το βιντεο ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
πηγη: gazzetta.gr