Ανάλυση και πρόταση στο Άουγκσμπουργκ-Ντόρτμουντ από matchmoney

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 
*** Στο 1,70 το διπλό, στο 4,75 ο άσος.
*** Πέρσι 0-4. Πέντε νίκες και μία ισοπαλία μετράει η Ντόρτμουντ στα έξι ματς με την Αουγκσμπουργκ.
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Απέτυχε να αντιδράσει μετά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό στο Μαγδεμβούργο για το κύπελλο (0-1), χάνοντας με 2-0 στην έδρα της Χοφενχάιμ.

Δεν ήταν υποδεέστερη, είχε μάλιστα την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιώρου, αλλά μέσα σε δύο λεπτά (33’ – 35’) δέχτηκε δύο γκολ και δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει. Οσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να βγάλει ευκαιρίες, έχοντας μόνο μία καλή στιγμή στο 80’, παρήγορο ότι δεν επέτρεψε ούτε μία κόντρα επίθεση.

«Συνολικά ήμασταν ανεπαρκείς. Δεν είμαστε ακόμα στο περσινό επίπεδο, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά», είπε ο αρχηγός Φερχάεχ. Τέσσερις οι νεοφερμένοι στο βασικό σχήμα, μόνο ο αριστερός μπακ Μπαμπά είχε θετική παρουσία και ο φορ Πάρκερ που πέρασε ως αλλαγή.

«Η Ντόρτμουντ θα κάνει τα πάντα για να πετύχει την πρώτη νίκη απέναντί μας. Εχουμε όμως τις πιθανότητές μας, αν παίξουμε όπως συνηθίζαμε πέρσι στην έδρα μας. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε μάχη, θέλουμε τουλάχιστον ένα βαθμό. Αισθανόμαστε άνετα με το ρόλο του αουτσάιντερ και είμαι σίγουρος ότι είμαστε 100% ικανοί να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο κόουτς Μάρκους Βάιντσιρλ.

Απουσιάζουν εκ νέου οι μέσοι Εσβάιν, Μόραβεκ, έτοιμος για ντεμπούτο ο φορ Μπομπαντίγια.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-1-4-1): Χιτς – Φερχάεχ, Κάλζεν-Μπράκερ, Κλάβαν, Μπαμπά – Μπάιερ – Πάρκερ, Φόιλνερ, Αλτιντοπ, Βέρνερ – Μάταβζ.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Τα ανησυχητικά σημάδια είχαν φανεί από την εμφάνιση στο κύπελλο κόντρα στους Κίκερς Στουτγάρδης και απέναντι στη Λεβερκούζεν επιβεβαιώθηκε ότι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήρθε πολύ νωρίς για αυτήν (0-2).

Το πόσο ανέτοιμη ήταν φάνηκε απ’ το ότι δέχτηκε το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα (9ο δευτερόλεπτο)! Της πήρε περίπου 60 λεπτά να βγάλει καθαρή ευκαιρία και το μόνο που κατάφερε ήταν να πιέσει στο τελευταίο δεκάλεπτο υποχρεώνοντας σε δύο σωτήριες επεμβάσεις τον γκολκίπερ Λένο. Είχε γλιτώσει το 0-2 σε δύο φάσεις στο πρώτο μέρος, το δέχτηκε όμως στο 95’ και έμεινε με το άλλοθι των πολλών απουσιών.

«Δεν έχω εξήγηση για το πρώτο γκολ, κάναμε πολλή ώρα να ξεπεράσουμε το σοκ. Δεν ήταν καλό το timingγια να αντιμετωπίσουμε μια τόσο καλή ομάδα. Περιμένω αντίδραση στο Αουγκσμπουργκ», σχολίασε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Μόνο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο Κελ και ο Ομπαμεγιάνγκ διασώθηκαν από το «ναυάγιο», άφαντος στην επίθεση ο Τσίρο Ιμπόμπιλε των 18,5 εκατ. ευρώ, εμφανώς ανέτοιμος ο προερχόμενος από τραυματισμό Μάρκο Ρόις.

Απουσίασαν οι Βαϊντενφέλερ, Μπέντερ, Ράμος, Χούμελς, Σμέλτσερ, Μπλαζικόφσκι, Σαχίν, Γκουντογάν και Κιρχ (!), τώρα ο βασικός γκολκίπερ επιστρέφει και οι Ράμος, Μπέντερ έχουν καλές πιθανότητες να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Οι υπόλοιποι παραμένουν εκτός μάχης.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-1-4-1): Βαϊντενφέλερ – Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Γκίντερ, Ντουρμ – Κελ – Ομπαμεγιάνγκ, Γιόγιτς, Ρόις, Μικχιταριάν – Ιμόμπιλε (Ράμος).
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ (No bet): Το διπλό άνοιξε κοντά στο 1,60 και βρίσκεται πλέον στο 1,70, καθώς η κόντρα της Ντόρτμουντ πήρε παιχνίδι. Οριακά ανεπαρκής παραμένει η τιμή του διπλού, αφού η Ντόρτμουντ δεν έχει προλάβει, με τόσες απουσίες, να μονταριστεί. Σίγουρα θα… σκυλιάσει για να αντιδράσει, αλλά και η Αουγκσμπουργκ είναι ομάδα που έχει αποδείξει ότι ξέρει να μάχεται και να ξεπερνάει δύσκολες περιόδους.
πηγη: matchmoney.com.gr