Σκοπευτικοί αγώνες «Θεοφιλάκεια 2014»

0
78

Τους επετειακούς  αγώνες σταθερού στόχου Α’ κατηγορίας αεροβόλων όπλων ΑΓΕΝ και παίδων Α & Β με τίτλο «Θεοφιλάκεια», προκηρύσσει στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου ο Σκοπευτικός Όμιλος Λακεδαιμονίων «Λεωνίδας». Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων  του «Λεωνίδα» στη Σπάρτη. Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη των δύο Ελλήνων ολυμπιονικών της σκοποβολής, των αδελφών Αλέξανδρου και Ιωάννη Θεοφιλάκη, οι οποίοι κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο στρατιωτικό πιστόλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αμβέρσα το 1920. Η καταγωγή των δύο ολυμπιονικών ήταν από τη Λογγάστρα Λακωνίας. 

Πρόγραμμα αγώνων
Σάββατο 6/9 
09.00 –  13.00 Αεροβόλα παίδων
16.00 –  21.00 Αεροβόλα όπλα ΑΓΕΝ & παίδων
 
Κυριακή 7/9
08.30 – 13.30 Αεροβόλα όπλα ΑΓΕΝ & παίδων
Στις 14.00 θα πραγματοποιηθεί η απονομή στους νικητές όλων των κατηγοριών στο προαύλιο του κλειστού σκοπευτηρίου.

Γενικές διατάξεις
Ισχύουν οι κανονισμοί της ΣΚ.Ο.Ε. και της I.S.S.F. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία και ομάδες της δύναμης της ΣΚ.Ο.Ε. με προφορική ή γραπτή δήλωση στον Σκοπευτικό Όμιλο Λακεδαιμονίων «Λεωνίδας», έως και τις 4 Σεπτεμβρίου.
Ενστάσεις κατά των αποφάσεων των κριτών γίνονται μόνον από τον αρχηγό της ομάδος του σωματείου και αφού καταθέσει παράβολο 50 € το οποίο επιστρέφεται εάν η ένσταση τύχει αποδοχής.
Σημειώνεται ότι οι θέσεις των αθλητών θα καθοριστούν σύμφωνα με τη σειρά προσέλευσης.
Το βράδυ του Σαββάτου ο «Λεωνίδας» θα παραθέσει δείπνο σε όσους αθλητές διανυκτερεύσουν στην περιοχή.