Δείπνησαν μαζί Μαρινάκης-Σισέ!

0
84

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, υποστηρίζει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός και στην περίπτωση του προέδρου του Ολυμπιακού και του Τζιμπρίλ Σισέ φαίνεται ότι έχει απόλυτο δίκιο. Με την παρεξήγηση που είχε γίνει μεταξύ των δύο ανδρών πριν από μερικά χρόνια, σε αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Φάληρο, να φαίνεται ότι ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Αυτό, τουλάχιστον, βγαίνει σαν συμπέρασμα από την αποκάλυψη που κάνει η στήλη “Sportdog Penalty” του σκύλου, για το δείπνο που είχαν οι δύο άνδρες και την επαφή τους.

Να πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή, καθώς στο δείπνο που παρέθεσε ο Μαρινάκης στο Μόντε Κάρλο, υπήρχαν πολλά σημαντικά πρόσωπα από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο. Στους καλεσμένους του ήταν ο πρόεδρος της Γαλατά, ο c/o της Ρόμα, ο αντιπρόεδρος της Μονακό Βαντίμ και η ιδιοκτήτρια του Σκορπιού, Κάτια Ριμπολόβλεφ!

Στην ίδια παρέα βρέθηκε και η αφρόκρεμα των ευρωπαίων μεγαλοατζέντηδων: Μέντες, Ραϊόλα, Ραμαντάνι και Ενροτό! Από το τραπέζι, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει ο Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά το πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ!

Μετά από 3,5 χρόνια που είχαν το ατυχές περιστατικό στο Καραϊσκάκη και τις εκατέρωθεν μηνύσεις, Μαρινάκης και Σισέ ασφαλώς είχαν να πούνε πολλά! Την πρόσκληση του προέδρου μετέφερε ο πρώην συμπαίκτης του Σισέ στη Μπαστιά, Μοντέστο, με τον Γάλλο φορ να ανταποκρίνεται θετικά και, μάλιστα, να κάθεται στο ίδιο τραπέζι.

Πρόκειται, δίχως άλλο, για μία ιστορική συμφιλίωση του προέδρου του Ολυμπιακού με τον Τζιμπρίλ Σισέ, με τη διαμεσολάβηση του Μοντεστίο αλλά και του Καρεμπέ…  πηγη: sportdog.gr