Αντίστροφη μέτρηση για την εκδήλωση κάνοε καγιάκ στη Νεάπολη

«ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ»

Το άθλημα του κάνοε καγιάκ κάνει ένα σημαντικό άνοιγμα προς όλο τον κόσμο. Δια χειρός της Kayak Greece ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για μια σειρά διεθνών αγώνων  Canoe-Kayak Flatwater, που θα διεξαχθούν σε 4 διαφορετικές πόλεις τις Ελλάδας. Ένα εγχείρημα που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ (Ε.Ο.Κ.-Κ.) αλλά και του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Η πρωτοπορία του προγράμματος έγκειται στο γεγονός ότι πρόκειται για μια μεγάλη κοινωνική γιορτή με επίκεντρο φυσικά τον αθλητισμό, αλλά η οποία  πλαισιώνεται και από φιλανθρωπικές, περιβαλλοντικές και επιστημονικές δράσεις. Η ομάδα του Kayak Greece αποτελείται αποκλειστικά από νέους και το όλο εγχείρημα είναι προϊόν εθελοντικής προσπάθειας. Στόχος του Kayak Greece είναι η πανελλαδική διάδοση του κάνοε καγιάκ και η παράλληλη προώθηση του αθλητικού τουρισμού.

Τέσσερις πόλεις. Μία διοργάνωση. Ένα όραμα.

  • Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, Νεάπολη Λακωνίας

  • Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, Γυάλα Σαλαμίνας

  • Κυριακή 5 Οκτωβρίου, Βουλιαγμένη Αττικής

  • Κυριακή 12 Οκτωβρίου, Χαλκίδα

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεαματικά αγωνίσματα, αγώνες Special Olympics και Paralympics, Αθλητισμό για Όλους, στοχεύοντας παράλληλα στην Κοινωνική Προσφορά, τον Εθελοντισμό, τις Περιβαλλοντικές Δράσεις και την Επιστημονική Επιμόρφωση.

Μια προσπάθεια που βρήκε από το ξεκίνημά της πολλούς υποστηρικτές. Χορηγοί  οι UTECO ΑΒΕΕ και ακαδημία φωτογραφίας Leica. Επίσημοι υποστηρικτές: SpyrosKorkidis-GroupOfCompanies, AAsport, Zaro’s, AperitivoPizzaBar, Elio, ΙΕΚ Ξυνή, MediterranianCollege, KalousosMedicalEquipment, Pacocafé, Aθανασοπούλου-Παναγουλόπουλος ΟΕ, Μάρθα Αθανασοπούλου Δικηγόρος, Ε-Zup.

0000000 000000000