Έναρξη αγωνιστικής περιόδου Αίαντα Ευρώτα. Τι είναι η Διαδικτυακή Ακαδημία του Ajax ;

10699811_290334201166255_4438824432610721354_o

Ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδο με τον αγιασμό που τέλεσε χθες Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου ο ιερέας Γεώργιος Λέκκας στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας. Μετά το τέλος του αγιασμού προσφέρθηκαν γλυκά και χυμοί στα παιδιά της ακαδημίας και τους γονείς τους. Η ακαδημία του Αίαντα Ευρώτα είναι επίσημος συνεργάτης της Διαδικτυακής Ακαδημίας του ‘Αγιαξ

 

Τι είναι η Διαδικτυακή Ακαδημία του Ajax ?

Μοναδικά προγράμματα προπόνησης του Άγιαξ

Η Διαδικτυακή Ακαδημία έχει πάνω από 700 ασκήσεις για προπονητές κάθε ηλικιακού γκρουπ. Είναι απλό να καταρτίσεις το δικό σου προπονητικό πρόγραμμα. Αρχικά επέλεξε μία ηλικιακή κατηγορία, επέλεξε ένα από τα επτά θέματα (πάσα / υποδοχή, τελειώματα φάσεων, προπόνηση συντονισμού κλπ) και δες όλες τις ασκήσεις. Στις ασκήσεις υπάρχουν βίντεο δημιουργημένα σε υπολογιστή, ενώ στην τεχνική τα βίντεο είναι με πραγματικούς χαρακτήρες. Το πρόγραμμα προπόνησης μπορεί είτε να εκτυπωθεί, είτε να το έχετε σε κάποια ηλεκτρονική συσκευή (υπολογιστή, κινητό, τάμπλετ).

 

Κατεύθυνση Μάθησης

Η κατεύθυνση μάθησης προσφέρει τη δομή μίας ακαδημίας συλλόγου. Η Διαδικτυακή Ακαδημία του Άγιαξ περιέχει όλα τα προπονητικά προγράμματα ολόκληρης της σεζόν, για τις ηλικίες από U7 μέχρι U15. Χωρίζεται σε τέσσερις διαφορετικές περιόδους, διάρκειας δύο μηνών η κάθε μία. Ο επικεφαλής της ακαδημίας ή ο διευθυντής της σχολής θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τη δουλειά των προπονητών μέσω του συστήματος και να τους δίνει τη σωστή ανατροφοδότηση. Ο κάθε προπονητής θα μπορεί να εισέρχεται στο λογαριασμό του, να παρακολουθεί τα προπονητικά του προγράμματα καθημερινά, να βλέπει αναλυτικά τις ασκήσεις και τα βίντεο και να εκτυπώνει το πρόγραμμα τμήμα-τμήμα. Το μεγαλύτερο όφελος της κατεύθυνσης μάθησης, είναι πως ο επικεφαλής δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το περιεχόμενο του προπονητικού προγράμματος κάθε προπονητή, μιας και ο Άγιαξ του τα έχει ετοιμάσει όλα. Μπορεί να στρέψει την προσοχή του αποκλειστικά στις συζητήσεις, στην εκπαίδευση και στον έλεγχο της εξέλιξης των προπονητών του.

 

Σύστημα Καταγραφής Παίκτη

Η Διαδικτυακή Ακαδημία του Άγιαξ έχει ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Καταγραφής για όλους τους συλλόγους και τις ακαδημίες. Το σύστημα αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τεστ και αναλύσεις. Προσθέτεις και αποθηκεύεις τα ατομικά στοιχεία κάθε ποδοσφαιριστή. Για κάθε ομάδα ο προπονητής θα μπορεί να βλέπει τις ατομικές καρτέλες των παικτών του, με όλα τα δεδομένα τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν και να εκτυπωθούν. Αυτό καθιστά εύκολη την παρατήρηση της εξέλιξής τους και την ανάλυση των αποτελεσμάτων με συναδέλφους προπονητές ή με τους γονείς. Το Σύστημα Καταγραφής σου επιτρέπει επίσης να σχηματίζεις αξιολογήσεις για κάθε παίκτη. Μπορείς να το επιχειρήσεις αυτό είτε με το ακριβές σύστημα βαθμολόγησης της διάσημης σχολής του Άγιαξ, είτε με βαθμολογίες στοιχείων που θεωρεί πιο σημαντικές η δική σου ομάδα.

 

 

.