Συνέντευξη Τσίρκοβιτς και δήλωση Κατσίχτη στο isports.gr

0
129

Μια άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο isports.gr ο προπονητής της Α.Ε. Σπάρτη Μίκι Τσίρκοβιτς.  Το συμπέρασμα που βγάζουμε εμείς από όσα δήλωσε τόσο ο προπονητής όσο και ο γενικός αρχηγός Αργύρης Κατσίχτης είναι ότι πιθανόν να αλλάξουν πράγματα (αποχωρήσεις) στην ομάδα ανάλογα με τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την διοίκηση που θα βγει μετά την γενική συνέλευση.  Ο Τσίρκοβιτς δήλωσε επίσης ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες, τον Πρόεδρο Βουζιώτη και τους συνεργάτες του.  Πεποίθησή του είναι ότι η ομάδα είναι πολύ καλή για να κερδίσει πρωτάθλημα και κύπελλο χωρίς να έχει πρόβλημα.

 

Eρώτηση:  Έχετε συμπληρώσει 23 ημέρες στη προετοιμασία της ομάδας. H A.E. Σπάρτη έδωσε δύο φιλικά σε αυτό το διάστημα, Πως βλέπετε την ομάδα και την συμπεριφορά των παικτών;

Tσίρκοβιτς: Από τις πρώτες ημέρες νοιώθω αρκετά ικανοποιημένος από τους παίκτες που δίνουν τον καλύτερο ευατό τους. Είμαι τυχερός γιατί έχω πολύ καλούς συνεργάτες. Με έχει βοηθήσει πολύ ο κύριος Κατσίχτης. Βέβαια για να είναι όλα ρόδινα πρέπει να ξεκαθαρίσει τελείως το το τοπίο στα διοικητικά της ομάδας. Να γίνει η γενική συνέλευση και να έχουμε σωστή διοίκηση. Πέρυσι η λειτουργία της ομάδας ήταν κάκιστη.  Και όλα ξεκινούν μέσα από την ομάδα. Τα πρόσωπα που δεν κατάφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να αλλάξουν. Μετά την γενική συνέλευση αν κάποια πράγματα δεν αλλάξουν τότε το μέλλον μου στην ομάδα θα είναι δύσκολο.

 

Eρώτηση:  Στο ρόστερ υπάρχουν αναγνωρισμένοι ποδοσφαιριστές και κάποιοι ταλαντούχοι νέοι. Ποια τα οφέλη της ομάδας από την συνύπαρξη των δυο αυτών ομάδων παικτών;

Tσίρκοβιτς: Όσον αφορά το ρόστερ είναι ένα στοίχημα που έχουμε βάλει με τους συνεργάτες μου. Να συνδέσουμε αναγνωρισμένους ποδοσφαιριστές με νέους ταλαντούχους. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά. Χαίρομαι γιατί εκτός από καλοί παίκτες είναι και τρομεροί χαρακτήρες. Σαν Τσίρκοβιτς θέλω ηρεμία στα αποδυτήρια και αυτή δεν θα μου την χαλάσει κανείς.

 

Eρώτηση:  Σε λίγες ημέρες ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις στο Κύπελλο με τον Α.Ο. Λογγάστρας και αν νικήσετε στην επόμενη φάση θα επισκεφθείτε το Γύθειο. Πόσο έτοιμη είναι η ομάδα για τους δύο αυτούς αγώνες και γενικότερα για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Tσίρκοβιτς: Η ομάδα ακόμη είναι στο 30% των δυνατοτήτων της αλλά στους αγώνες θα είναι κάτι παραπάνω από 100%.  Πιστεύω ότι είναι πολή καλή για να κερδίσει και πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα αρκεί να κυλήσουν όλα βάση σχεδίου. Όπως τα έχω σχεδιάσει εγώ και οι συνεργάτες μου. Εγώ σαν Τσίρκοβιτς θα ήθελα 2 προσθήκες ακόμη στο ρόστερ αλλά το μπάτζετ είναι μικρό και πιθανότατα ο Γκολέμης θα είναι η τελευταία μας μεταγραφή.

 

Ερώτηση:  Oι φίλαθλοι της Α.Ε. Σπάρτη στο πρόσωπό σας βλέπουν ένα έμπειρο και ικανό προπονητή που θα δημιουργήσει μια ομάδα που θα χαίρονται να παρακολουθούν. Τι μήνυμα θέλετε να στείλετε στους φιλάθλους της ομάδας;

Tσίρκοβιτς: Εγώ το μήνυμα που θέλω να στείλω στους Σπαρτιάτες είναι να ξυπνήσουν επιτέλους και να σταματήσουν να είναι προπονητές από τα καφενεία και τις ταβέρνες. Μια ομάδα σαν την Σπάρτη δεν της αξίζει να είναι στο πάτο αλλά στην κορυφή.

 

Ο Τσίρκοβιτς συμπλήρωσε ότι
Και τέλος μακάρι πρόεδρος να παραμείνει ο κύριος Βουζιώτης γιατί μέχρι στιγμής έχουμε μια άψογη συνεργασία.  Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την βοήθεια που μου παρέχουν κάθε ημέρα, τον Πέτρο Κούκουρα, τον Γιάννη Βαρζακάκο, τον Αργύρη Κατσίχτη και τον Τάκη Κονίδη.

 

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Αργύρης Κατσίχτης δήλωσε τα εξής: Xρειάζεται ηρεμία και άμεσα γενική συνέλευση. Να έχουμε ένα ικανό Δ.Σ.  Μετά την γενική συνέλευση θα παρθούν σοβαρές αποφάσεις. Ο κύριος Βουζιώτης είναι ιδανική λύση για την Προεδρία της ομάδας.

Βαγγέλης Αρμυριώτης

10633207_289561587912167_2145771376885552461_o