Ενημερωτική συνάντηση για όσους θα βοηθήσουν στο Σπάρταθλον 2014

0
123

 

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι μας,

 

Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για τον 32ο αγώνα και είμαστε έτοιμοι για την εκκίνηση στις 7 το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου από την Ακρόπολη, μπροστά από το Ηρώδειο, με τη συμμετοχή 372 αθλητών από 42 χώρες. Συμμετέχουν 42 γυναίκες και 329 άνδρες, Η Ελληνική συμμετοχή είναι εντυπωσιακή, 48 άνδρες και 4 γυναίκες.- Νέα αστέρια του διεθνούς χώρου ο Dean Karnazes και ο Jonathan Olsen.

 

Η ενημερωτική συνάντηση, για τα μέλη και τους φίλους που θα βοηθήσουν στον αγώνα και θα στελεχώσουν τους Σταθμούς Ανεφοδιασμού, θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ στη Λεωφ. Αμαλίας, απέναντι από τον Εθνικό Κήπο, την Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ.

 

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη διότι θα εφαρμοστεί και πάλι η ηλεκτρονική καταγραφή των αθλητών με chips σε δέκα σταθμούς και θα δοθούν ιδιαίτερες πληροφορίες και οδηγίες. Παρόντες θα είναι όλοι οι αξιωματούχοι του Αγώνα ώστε να γίνει μια πρώτη επαφή και γνωριμία με τα πληρώματα. Η παραλαβή των φακέλων και του υπόλοιπου υλικού θα γίνει μετά την ενημέρωση και την επιβεβαίωση των αναγκών για την ξενοδοχειακή κάλυψη, όσων θα διανυκτερεύσουν στη Σπάρτη.-

 

Όσοι, για σοβαρό λόγο, δεν θα μπορέσουν να παραστούν και να παραλάβουν το φάκελο και το υλικό, θα πρέπει να φροντίσουν – ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο ή τον Ταμία – να τον παραλάβουν από τα Γραφεία του Συνδέσμου, Κόδρου 7, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου.-

 

Ξεκούραστοι και ανανεωμένοι μετά τις θερινές διακοπές , ας δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας για την τριακοστή δεύτερη διοργάνωση του αγώνα με τις περισσότερες, συμμετοχές βετεράνων και την εντυπωσιακή παρουσία των Ελλήνων αθλητών, απολαμβάνοντας τη δροσιά του Σεπτέμβρη.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο