Α.Ο. Λογγάστρας – Άμιλλα Αγίου Ιωάννου 2 – 0

0
125

Το φιλικό που διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Λογγάστρας μεταξύ του Α.Ο. Λογγάστρας και της Άμιλλας Αγίου Ιωάννου έληξε 2-0 υπέρ του Α.Ο. Λογγάστρας με γκολ τον Ηλία Μπούγα και Κώστα Κυριακόπουλο.  Το ημίχρονο έληξε 1-0.  

A.O. Λογγάστρας

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ 21  ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΔΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΑΚΙΝΘΟ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΟ ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΚΛΙΑΚΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ.
ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ
1-0 ΣΤΟ 17′ ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
2-0 ΣΤΟ58′ ΗΛΙΣ ΜΠΟΥΓΑΣ
Η ΣΥΝΘΑΣΗ ΤΟΥ Α.Ο.Λ.
1.ΠΛΕΙΩΤΑΣ(80′ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ)
2.ΚΕΧΑΓΙΑΣ(46′ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ ΒΑΣ)
3.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ
4.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ(65’ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ)
5.ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ(46’ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ)
6.ΤΣΙΛΙΒΙΤΑΣ(46’ΔΕΝΑΞΑΣ ΜΑΡΚΟΣ)
7.ΛΥΜΠΕΡΗΣ(46’ΤΣΟΥΡΙ)
8.ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ Γ(65’ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ ΝΟΤΗΣ)
9.ΝΙΚΟΛΑΡΟΣ(46’ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ)
10.ΤΣΑΚΩΝΑΣ(46’ΜΠΟΥΓΑΣ)
11.ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΧΡ(46′ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ)

 

Άμιλλα Αγίου Ιωάννου

Η ομάδα της Άμιλλας παρατάχθηκε με πάρα πολλες ελλείψεις λόγω υποχρεώσεων πολλών μας παικτών, συγκεκριμένα αγωνίστηκαν οι παρακάτω :

ΑΜΙΛΛΑ ΑΓ. Ι. : ΜΗΝΑΚΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΜΠΟΛΑΝΗΣ ΑΓΗΣ, ΦΛΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ, ΤΣΑΚΩΝΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΑΧΑΜΗΣ ΠΑΝΟΣ, ΠΕΤΡΟΥΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ, ΣΟΒΟΛΟΣ ΑΝΡΕΑΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ : ΓΑΛΑΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΚΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΑΝΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

 Σύμφωνα με το site της Άμιλλας Αγίου Ιωάννου το παιχνίδι πολλές φορές ξέφυγε από τον φιλικό του χαρακτήρα και υπήρξαν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Το προπονητικό team της ομάδας μας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας.

Το επόμενο φιλικό είναι το Σάββατο 13/9 με την ομάδα του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ στο γήπεδο του Αγίου Ιωάννη.