Νέα διοίκηση στο τέλος του Σεπτεμβρίου. Παραίτηση Νικόλαρου (φωτογραφίες, βίντεο)

0
120

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μελών, χορηγών, παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, φιλάθλων, και όσων πολιτών της Σπάρτης θέλουν να βοηθήσουν την φετινή προσπάθεια της Α.Ε. Σπάρτη.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Νικόλαρος ο οποίος ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την μεγάλη βοήθεια και στήριξη στην ομάδα δηλώνοντας πως θα στηρίξει και φέτος την μεγάλη προσπάθεια και ενημέρωσε πως για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους παραιτείται από την διοίκηση και αποχώρησε από την αίθουσα.

Στην συνέχεια ο τωρινός Πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Βουζιώτης πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε τον Δημήτρη Νικόλαρο για την προσφορά του στην ομάδα όπως έκανε στη συνέχεια και ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Καρράς.  Και οι δύο διαβεβαίωσαν για άλλη μια φορά ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ιδιοκτήτης της ομάδας και την στηρίζει.

Ο Δημήτρης Καρράς στη συνέχεια ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για συναντήσεις του με ανθρώπους που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη νέα διοίκηση και στη νέα προσπάθεια της ομάδας στηρίζοντας με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν. Ανάμεσα σε αυτούς ο Άρης Καννελάκης, ο Δημήτρης Μπάρδης, ο Αντώνης Μαλεπιτζής και άλλοι που έχουν την διάθεση να είναι κοντά στην ομάδα. Επίσης σημείωσε την αναγκαιότητα για ενεργή στήριξη του απλού κόσμου όπως έκανε πέρυσι με την παρουσία του στο γήπεδο.  Ο Δημήτρης Καρράς τόνισε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον προπονητή Τσίρκοβιτς και ότι η ομάδα θα ενισχυθεί τον Δεκέμβριο με μεταγραφές.   Για τα αγωνιστικά είπε ότι αντιμετωπίζει με πολύ σοβαρότητα και τους 12 αντιπάλες ομάδες στο Α’ τοπικό στο οποίο θέλει η Α.Ε. Σπάρτη να τερματίσει πρώτη και μετά να κοιτάξει τα μπαράζ.  Αναφέρθηκε στην περίπτωση του επιθετικού Μελετίδη που ήρθε και προπονήθηκε με την ομάδα και ξεκαθάρισε ότι ήταν επιλογή του ποδοσφαιριστή να μην μείνει στη Σπάρτη και ότι ποτέ δεν υπήρχε κάποια οικονομική διαφορά αφού οι απαιτήσεις του Μελετίδη είχαν καλυφθεί.  Συμπλήρωσε όσον αφορά περυσινά κρούσματα μη επαγγελματικής συμπεριφοράς ποδοσφαιριστών ότι φέτος θα υπάρχει πειθαρχία στα αποδυτήρια και την ομάδα.

Στη συνέχεια έγιναν ερωτήσεις από τον κόσμο σε διάφορα θέματα. Εκφράστηκαν παράπονα για τα περυσινά λάθη.  Από πολλούς διατυπώθηκε το γεγονός ότι έπρεπε να είχε σχηματιστεί νωρίτερα διοίκηση.  Εκφράστηκαν παράπονα για το ενδεχόμενο η ομάδα να μην είναι έτοιμη στα προσεχή ντέρμπι.  Πολλές οι ερωτήσεις από το κοινό και δυστυχώς δεν υπήρχε χρόνος να απαντηθούν όλες.

Η γενική συνέλευση και ο τελικός σχεδιασμός του νέου διοικητικού συμβουλίου θα γίνει στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα σε λίγο με φωτογραφίες και άλλα παραλειπόμενα της συνάντησης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

φωτογραφίες, βίντεο: report24.gr