Ο φιλοζωϊκός Σπάρτης ζητά την βοήθεια όλων για τα αδέσποτα

0
67

Μέχρι πότε θα πληρώνουμε εμείς για εσάς;

     Αυτός ο μικρός μας φίλος βρέθηκε με σπασμένο το μπροστινό του πόδι, παρατημένος  από κάποιον άχρηστο. Αφού το κράτησε πολλές μέρες αβοήθητο μετά το πέταξε στο δρόμο.

    Ο Φιλοζωικός από τις 5 Νοεμβρίου 2013 δεν έχει ιατρική υποστήριξη από το Δήμο Σπάρτης. Πληρώνουμε τους κτηνιάτρους σε οτιδήποτε χρειαστεί από την τσέπη μας, χωρίς να έχει χρεωθεί ο Δήμος Σπάρτης ούτε ένα ευρώ.

    Ο μικρός μας φίλος έχει άμεση ανάγκη για χειρουργείο. Όλοι μαζί μπορούμε να τον βοηθήσουμε, ώστε να γίνει καλά και να βρει επιτέλους μια οικογένεια που θα του δώσει αγάπη.

   Σεβόμενοι τους πολίτες της Σπάρτης και την Δημόσια υγεία, ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Σπάρτης με το εθελοντικό έργο που προσφέρει δεν έχει πλέον υποστήριξη από το Δήμο Σπάρτης, παρόλο που αυτός είναι υπεύθυνος βάσει του Ν.4039.

    Είμαστε αναγκασμένοι να βγούμε στους δρόμους ζητώντας απ’ όλους τους Σπαρτιάτες να συμβάλουν, βοηθώντας τον Φιλοζωικό Σύλλογο Σπάρτης για την συντήρηση των 129 ζώων που φιλοξενούνται στο καταφύγιο του Δήμου Σπάρτης και τα αδέσποτα που βρίσκονται στις γύρω περιοχές.

                                            Στηρίξτε το έργο του Φιλοζωικού.

                                       Τα αδέσποτα είναι ευθύνη όλων μας.

                                               ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

                                                                    – Ο Πρόεδρος –

                                                                   Γ. Τσακρακλίδης