Ακαδημίες καλαθοσφαίρισης Λακωνικού

0
116

Το 2011 ο Λακωνικός συστήθηκε στο αθλητικό γίγνεσθαι της Λακωνίας και όχι μόνο! Εξ αρχής, η ομάδα σε διοικητικό και προπονητικό επίπεδο έθεσε ως στόχο τη στελέχωση όλων των τμημάτων – και το κατάφερε, μιας και μετρά σχεδόν 100 παίκτες σε όλες τις κατηγορίες. Εκτός αυτού όμως, μέλημα του Λακωνικού είναι να προσφέρει άριστες συνθήκες καλλιέργειας των αξιών του αθλητισμού, μιας και έχει αντιληφθεί τη σπουδαιότητα του ρόλου του.

Η ανάπτυξη των Ακαδημιών του Λακωνικού γίνεται με αργά, προσεκτικά και μελετημένα βήματα έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ο μέγιστος βαθμός επιτυχίας. Πλέον, με προσεκτικά βήματα, οι καταρτισμένοι προπονητές μας, Θανάσης Σκιαδάς και Θόδωρος Σφυρής, εκπαιδεύουν τους αυριανούς αθλητές της Λακωνίας, συστηματοποιώντας την αθλητική διαδικασία δημιουργίας και ανοίγοντας το δρόμο στα παιδιά που επιθυμούν και έχουν το ταλέντο να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Παράλληλα, οι προπονητές της ομάδας επιδιώκουν με κάθε τρόπο να λειτουργούν θετικά στη νέα γενιά καλαθοσφαιριστών της Λακωνίας και να συμβάλουν στη διαπαιδαγώγησή τους, γύρω από υγιείς άξονες και προοπτικές εξέλιξης.

Ταυτόχρονα η ανάδειξη των ταλαντούχων παικτών αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους του Θανάση Σκιαδά και του Θεόδωρου Σφυρή, μιας και κάθε θετικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι συνολικά ένα βήμα μπρος για τον ίδιο το νομό μας. Εξάλλου, και οι δύο προπονητές έχουν αποδείξει τη συνέπεια, την αξιοπιστία και το ήθος τους, χαρακτηριστικά άρρηκτα συνυφασμένα με το σκοπό ίδρυσής του Σωματείου. Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο Λακωνικός παρά τη δύσκολη πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε, μπορεί να ατενίζει το μέλλον του αισιόδοξα. Ο Λακωνικός είναι οικογένεια κι εσείς πρέπει να αισθάνεστε μέλη της.