Aναλύσεις και προτάσεις αγώνων Γερμανίας Σαββάτου 13 Σεπτεμβρίου από matchmoney

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ   
*** Στο 1,15 ο άσος, στο 15,30 το διπλό.
Παίζοντας με πολλές απουσίες στα δύο πρώτα παιχνίδια η Μπάγερν νίκησε στο όριο τη Βόλφσμπουργκ (2-1) και έμεινε στο 1-1 με τη Σάλκε εκτός έδρας κυριαρχώντας πλήρως στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά αδυνατώντας να δημιουργήσει καθαρή ευκαιρία στα υπόλοιπα 80’! Δέχτηκε πάντως την ισοφάριση από το… χέρι του Χέβεντες στο 62’.
Σήμερα θα έχει πρώτη φορά φέτος διαθέσιμο τον Ριμπερί, παραμένουν εκτός οι Σβαϊνστάιγκερ, Τιάγκο, Χάβι Μαρτίνεθ, Ραφίνια, ίσως μείνουν στον πάγκο οι Ρόμπεν, Τσάβι Αλόνσο, που έχουν προπονηθεί ανεπαρκώς.
Η Στουτγάρδη μετράει ήδη δύο ηχηρές αποτυχίες, μένοντας εκτός κυπέλλου από την Μπόχουμ και χάνοντας εντός έδρας από την Κολωνία με το ίδιο σκορ (0-2) πριν από δύο εβδομάδες.
Δύσκολα θα αντέξει έστω και ένα ημίχρονο, επιλογή μας θα είναι όμως η νίκη των Βαυαρών με λευκό παθητικό, στο 1,95.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ   
*** Ασος του 1,25+, διπλό του 10,20.
Μετά το 0-2 της πρεμιέρας από τη Λεβερκούζεν, η Ντόρτμουντ πέρασε από το Αουγκσμπουργκ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το 3-2 (προηγήθηκε 3-0), αλλά έχασε για ένα μήνα τον Μάρκο Ρόις.
Η πολυπόθητη στο σύλλογο επιστροφή του Σίντζι Καγκάουα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε πραγματικότητα και ο Ιάπωνας επιτελικός χαφ (διέπρεψε με τη φανέλα της την διετία 2010-12) θα πάρει εκτός απροόπτου με το «καλημέρα» φανέλα βασικού.
Οι απουσίες παραμένουν όμως σημαντικές (Μπλαζικόφσκι, Σαχίν, Χούμελς και Γκουντογάν πέραν του Ρόις), ο Καγκάουα θα χρειαστεί λογικά κάποιο χρόνο προσαρμογής και η Φράιμπουργκ έβγαλε πολύ καλή εικόνα σε ανασταλτικό επίπεδο τόσο με την Αϊντραχτ (0-1), όσο και με την Γκλάντμπαχ (0-0), ματς στα οποία δεν επέτρεψε αθροιστικά πάνω από πέντε ευκαιρίες. Μετράει οχτώ σερί ήττες από την Ντόρτμουντ και τρεις διαδοχικές συντριβές στο «Βεστφάλεν», θεωρούμε όμως ότι αυτή τη φορά θα… διασώσει τα προσχήματα.
Ασος σε συνδυασμό με under 3,5 η επιλογή στο 2,50.
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΚΟΛΩΝΙΑ       
*** Φαβορί του 2,45 η Κολωνία, στο 2,90 ο άσος.
Στο δεύτερο αγώνα της ιστορίας της στη μεγάλη κατηγορία η Πάντερμπορν οργίασε, νικώντας όσο εύκολα δείχνει το 3-0 εκτός έδρας το Αμβούργο (μετά το 2-2 της πρεμιέρας με τη Μάιντς)!
Ιδανικό το ξεκίνημα και της Κολωνίας, που πέρασε με 2-0 από τη Στουτγάρδη πριν από δύο εβδομάδες. Οι «τράγοι» δεν έχουν δεχτεί ακόμα γκολ (0-0 με το Αμβούργο στην πρεμιέρα) ύστερα από μια σεζόν που κράτησαν 18 φορές λευκό παθητικό στη Β’ κατηγορία.
Τελευταία ήττα τους σε ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον το 0-1 από την… Πάντερμπορν στις 9 Φεβρουαρίου στο «Ράιν Ενεργκί»!
Μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει το under, μας αρέσει και ο συμβιβασμός σε σκορ 1-1, που αποδίδει 6,00.
ΧΕΡΤΑ – ΜΑΪΝΤΣ      
*** Στο 2,20 ο άσος, στο 3,25+ το διπλό.
Στην πρεμιέρα η Χέρτα έχασε προβάδισμα δύο γκολ απέναντι στη Βέρντερ (2-2) και στο Λεβερκούζεν προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στη ροή του αγώνα (21-3 οι τελικές, δύο δοκάρια η γηπεδούχος), για να λυγίσει όμως τελικά με 4-2!
Μεταγραφική επιτυχία η απόκτηση του Ιβοριανού Σάλομον Καλού αντί 1,8 εκατ. ευρώ από τη Λιλ, έδωσε άλλα 1,3 εκατ. για να φέρει πίσω από το Αμβούργο τον αμυντικό χαφ Σκέλμπρεντ. Αμφότεροι θα είναι στην αποστολή (ίσως και στην 11αδα), αρκετές ξανά οι απουσίες (Μπαουμγιόχαν, Τσιγκέρτσι, Στόκερ / μέσοι, Λάνγκαμπ, Πλάτενχαρντ / αμυντικοί), επιστρέφουν τουλάχιστον ο γκολκίπερ Κραφτ, ο αριστερός εξτρέμ Χαραγκούτσι και ο επιτελικός χαφ Ρόνι.
Για τη Μάιντς το εντός έδρας 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης παραμένει η μοναδική νίκη ύστερα από πέντε αγώνες στη σεζόν, αφού στο πρωτάθλημα μετράει 2/2 ισοπαλίες, με Πάντερμπορν (2-2) και Αννόβερο (0-0). Είναι αρκετά ενισχυμένη αφού μετά τον Ντε Μπλάσις του Αστέρα Τρίπολης, πήρε και τους Χόφμαν (εξτρέμ / Ντόρτμουντ), Αλαγκί (φορ / Χέρτα), Βολσάιντ (στόπερ / Λεβερκούζεν).
Δύσκολο όμως να βγει συμπέρασμα, με τα νέα δεδομένα (μεταγραφές) είναι ανεπαρκή τα δείγματα που έχουμε για αμφότερες. Μοιάζει πάντως υποψήφιο για 2-3 γκολ.
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ   
*** Στο 2,40 ο άσος, στο 2,80 το διπλό.
Στην πρεμιέρα η Χοφενχάιμ επιβλήθηκε με άκρως κυνικό τρόπο της Αούγκσμπουργκ χάρη σε δύο γκολ του νιόφερτου φορ Ζαλάι (2-2 οι ευκαιρίες), ενώ στη Βρέμη είχε τα ηνία για 58 λεπτά αλλά αφότου ισοφαρίστηκε (59’) υπέστη μπλακ-άουτ και επέτρεψε σωρεία ευκαιριών.
Η Βόλφσμπουργκ ηττήθηκε από την (ελλιπέστατη) Μπάγερν στην πρεμιέρα με 2-1 και προβλημάτισε στο εντός έδρας 2-2 με την Αϊντραχτ, καθώς ούτε πολλές ευκαιρίες έβγαλε ενώ δεν κράτησε και το προβάδισμα που πήρε στο 79’. Πέρσι για το κύπελλο οι λύκοι πέρασαν απ’ το Σινσχάιμ με 3-2, αλλά στο πρωτάθλημα διασύρθηκαν με 6-2!
Σε ότι αφορά τα ιατρικά δελτία των δύο ομάδων δεν υπάρχει κάτι που να αλλάζει τα δεδομένα, είτε ρισκάρουμε στη μεγάλη απόδοση («Χ»), είτε το αφήνουμε. Η Χοφενχάιμ παρουσιάζει πάντως μια τελείως διαφορετική προσέγγιση απ’ ότι πέρσι, οπότε και τελείωσε τη σεζόν με 28/34 over.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΣΑΛΚΕ     
*** Ασος του 2,35, διπλό του 2,95+.
Μετά το 1-1 της πρεμιέρας με τη Στουτγάρδη (ισοφάρισε στο 90’ αλλά ήταν καλύτερη) η Γκλάντμπαχ τερμάτισε το σερί των πέντε ηττών στο Φράιμπουργκ (0-0), κρατώντας δύσκολα στο δεύτερο ημίχρονο, με τη γηπεδούχο να χάνει και πέναλτι στο 63’.
Η Σάλκε πήρε βαθμό (1-1) ύστερα από οχτώ διαδοχικές ήττες κόντρα στην Μπάγερν, τον οποίο άξιζε βάσει απόδοσης όχι όμως και με τον τρόπο που συνέβη αυτό αφού ισοφάρισε στο 62’ με γκολ – χέρι του Χέβεντες.
Η επάνοδος του κορυφαίου φορ Κρούζε εκμηδενίζει τα αγωνιστικά προβλήματα στην Γκλάντμπαχ, ενώ για τη Σάλκε οι βασικοί στόπερ Μάτιπ, Φελίπε Σαντάνα, πλαισιώνουν στο απουσιολόγιο τον Φαρφαν, τους ακραίους μπακ Κολάσινατς, Ουτσίντα και τους χαφ Γκορέτσκα, Κίρχοφ. Επιστρέφουν όμως οι Μποάτενγκ, Χούντελααρ και οι μέχρι πρότινος αμφίβολοι πολύτιμοι μεσοεπιθετικοί Ντράξλερ, Μέιερ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.
Αρκετά τα προβλήματα για τους «βασιλικούς μπλε», οι οποίοι έχουν όμως και μεγάλο ρόστερ, Χέγκερ και Αόγκο θα παίξουν στα άκρα της άμυνας, ενώ Χέβεντες και Αϊχάν στο κέντρο της.
Ο τρόπος με τον οποίο έχουν παίξει αμφότερες στις δύο πρώτες αγωνιστικές δείχνει ότι επίκειται άλλο ένα κλειστό παιχνίδι μεταξύ τους, από τα 18 τελευταία τα έξι είχαν 0-1 γκολ και άλλα εφτά 2-3. Επιλογή το 2-3 γκολ

πηγη: matchmoney.com.gr

Πρακτορείο ΟΠΑΠ – Παναγάκη-Χαντζή  Βασιλική

Σπάρτη, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 114 (μεταξύ Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς)

τηλέφωνο: 2731025222

ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΟΠΑΠ