Α.Ο. Δόξα Ανωγείων – Πανκλαδιατικός 3 – 1

δοξαανωγειων2

Ενημέρωση από τον Α.Ο. Δόξα Ανωγείων

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Δόξα Ανωγείων στην 1η φάση του κυπέλλου Λακωνίας κερδίζοντας τον Πανκλαδιατικό 3-1 στην παράταση  (1-1 κανονικό παιχνίδι)

Η τεχνική ηγεσία  της ομάδας Παπαϊωάννου Ηλίας  και  Ζώτος Κώστας παρέταξαν την ομάδα με σφιχτή άμυνα  και στην επίθεση έπαιξε την μπάλα από τις πλάγιες γραμμές δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Στο 1ο  ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας και έλεγχε το παιχνίδι.  Κατάφερε στο 3ο λεπτό να σκοράρει με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Χρήστου Κωνστάνταρου.  Είχε ακόμα 3 καλές ευκαιρίες να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Κλαδά μπήκε δυνατά και σκόραρε στο 47΄  με τον Ζούμπουλα Γεώργιο. Είχε την κατοχή για 15΄ λεπτά χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια φάση.

Η Δόξα κάνοντας 2 αλλαγές κατάφερε να ισσοροπήσει το ματς.

Το παιχνίδι τελικά έληξε 1-1  στην κανονική περιόδο.

Στην παράταση φάνηκε όμως η φυσική κατάσταση των παικτών της Δόξας κάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Κατσιαδράμη Νίκο κεφαλιά εξ επαφής Βουνάση δημήτρη τετ α τετ  Σταθάκο Στέφανο δυνατό σου η μπάλα όμως δεν τους έκανε το χατήρι. Τελικά κατάφερε να σκοράρει 2 φορές.

Στο 97΄ ο Ζούμπουλας Ιωάννης έκανε το 2-1  και  στο 118΄ο Μπράτης Παντελής το 3-1 στέλνοντας θετικά μηνύματα για το μέλλον αυτής της ομάδας.

Η επόμενη φάση του κυπέλλου βρίσκει αντιμέτωπους την ομάδα του Αγ. Βσιλείου με τη Δόξα Ανωγείων στο γήπεδο του Γυθείου την προσεχή εβδομάδα.

Η διοίκηση της Δόξας εύχετε καλή πορεία στην ομάδα του Κλαδά όπως κ σε όλες τις ομάδες.

Υγεία στις ομάδες κ στις οικογένειές σας.

 

Πληροφορίες αγώνα

Δόξα Ανωγείων –  Πανκλαδιατικός 3-1, ημίχρονο 1-0, 1-1 τελικό, 2-1 Α’ ημίχρονο παράτασης, 3-1 Β’ ημίχρονο παράτασης

Δόξα Ανωγείων: Δημήτρης Ρεμπής, Δημήτρης Καρβουνιάρης, Κώστας Αντωνόπουλος, Αποστόλης Νίκιας, Γιάννης Ζούμπουλας, Γρηγόρης Κατσαπης (91′ Θανάσης Παινέσης), Στέφανος Σταθάκης, Τριαντάφυλλος Χαντζής (70′  Παντελεήμων Μπράτης), Νίκος Κατσιαδράμης, Χρήστος Κωνστάνταρος (89′ Ηλίας Πανταζόπουλος), Δημήτρης Βουνάσης.

Πανκλαδιατικός: Χρήστος Παπαστράτης, Παναγιώτης Νιάρχος, Γιώργος Κακατσάκης, Δημήτρης Νιάρχος (46′ Δημήτρης Λυραντζής), Παναγιώτης Μπατσάκης (119′ Γιώργος Μιχαλόπουλος), Παναγιώτης Καρέλλας, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Παινέσης (92′ Κώστας Τρουποσκιάδης), Γιώργος Ζούμπουλας, Παναγιώτης Τσαφάρας, Παναγιώτης Μαντζουράνης.

Γκολ: Χρήστος Κωνστάνταρος το 1-0 στο 3′, Γιώργος Ζούμπουλας το 1-1 στο 47′.  Ζούμπουλας Γιάννης το 2-1 στο 97′, Μπράτης το 3-1 στο 118′.

Κόκκινες κάρτες: Σημήτρης Θεοδωρόπουλος στο 86′, Παναγιώτης Αντωνόπουλος με δεύτερη κίτρινη στο 103′.