“Προκήρυξη Διασυλλογικών Αγώνων Αεροβόλων Όπλων ΑΓΕΝ και Παίδων Α & Β ΄Σπάρταθλον 2014΄ ”

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Λακεδαιμονίων ΄΄ΛΕΩΝΙΔΑΣ΄΄ σε συνεργασία με τον ONA τον Δήμου Σπάρτης προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων,  την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 στις κατηγορίες ΑΓΕΝ καθώς και παίδων Α & Β. Οι αγώνες διοργανώνονται στα πλαίσια των εβδομαδιαίων εκδηλώσεων του Δήμου Σπάρτης με την επωνυμία ΄΄ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2014΄΄και είναι αφιερωμένες στον αγώνα δρόμου που έκανε ο Αθηναίος Φειδιππίδης, προκειμένου να ζητήσει την βοήθεια των Σπαρτιατών πριν από την μάχη του Μαραθώνα.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο  κλειστό Σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων στην Σπάρτη. 

Πρόγραμμα αγώνων 
:
Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου  09.00  – 13.30  και  17.00 – 21.00

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
Ισχύουν οι κανονισμοί της ΣΚ.Ο.Ε. και της I.S.S.F.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία και ομάδες της δύναμης της ΣΚ.Ο.Ε. με προφορική ή γραπτή δήλωση στον Σκοπευτικό Όμιλο Λακεδαιμονίων ΄΄ΛΕΩΝΙΔΑΣ΄΄ έως και τις 20.00 της  Παρασκευής  19 Σεπτεμβρίου 2014 
Ενστάσεις κατά των αποφάσεων των κριτών γίνονται μόνον από τον αρχηγό της ομάδος του σωματείου και αφού καταθέσει παράβολο 50 € το οποίο επιστρέφεται εάν η ένσταση τύχει αποδοχής .
Θυρίδες κατά σειρά προσέλευσης. 

Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης σε ημέρα και ώρα που θα καθορισθεί από τον Δήμο , στα πλαίσια και των υπολοίπων εκδηλώσεων.