Α.Ε. Σπάρτη – Πανγυθεατικός σήμερα στις 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης (σκόρερ φιλικών, πρόγραμμα φιλικών)

0
117

Το απόλυτο θέλει να συνεχίσει η Α.Ε. Σπάρτη στα εντός έδρας φιλικά της με τον Πανγυθεατικό την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου στις 17:30 και με τον Μολαϊκό την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου. Αν γίνει κάποια αλλαγή στην ώρα έναρξης που είναι 17:30 και για τους δύο αγώνες θα σας ενημερώσουμε σε νεότερη ενημέρωση του άρθρου.

Η Α.Ε. Σπάρτη έχει το απόλυτο στα φιλικά με τις νίκες της εκτός έδρας επί του Ατρόμητου Παναριτίου Ναυπλίου με 6-0, εντός επί του Παναρκαδικού με 1-0 και εκτός επί του Λεωνιδίου.

filikaspartiprogramma

Οι σκόρερ των 9 γκολ της ομάδας σε τρεις φιλικούς αγώνες μέχρι σήμερα είναι Χαλίλι 3 (τρία), Πανάκης 2 (δύο), Τσούκλης 1 (ένα), Γκίτζιας 1 (ένα), Αιβαλιώτης 1 (ένα) , Σαραντόπουλος 1 (ένα).

skorer_spartis

Η  διοίκηση της ανανεωμένης πλέον Α.Ε.Σ. καλεί τους φίλους της ομάδας να δείξουν απ την αρχή και φέτος την στήριξη τους στην  προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Όλοι μαζί θα φτάσουμε την ομάδα της πόλης εκεί που ης αξίζει!!!

– See more at: https://www.isports.gr/2014/09/podosfairo/topiko-lakonias/ta-duo-epomena-filika-tis-ae-sparti#sthash.3HUffOWu.dpuf