Ο Παναγιώτης Καρούνος στο τουρνουά βετεράνων Αντισφαιριστών του Athlisis Tennis Club (ταμπλό ανδρών)

0
91

O Παναγιώτης Καρούνος έχει περάσει στα προημιτελικά του τουρνουά βετεράνων που διεξάγεται στο ‘Αργος.  Στον πρώτο του αγώνα για το γύρο των 32 νίκησε σε 3 σετ τον Γκάτζιο Τάσο με 6-3, 3-6 και 10-7. Στον επόμενο γύρο των 16 νίκησε σε 3 σετ τον Λεωτσάκο με 6-2, 3-6 και 10-7.  Στους 8 πλέον αντιμετωπίζει τον βαθμολογημένο Δουκουμόπουλο Δ.   Ο Δουκουμόπουλος στον γύρο των 16 νίκησε 6-0 και 6-1 τον Κεφαλωνίτη.

 

Δελτίο Τύπου AEK Τρίπολης

Με τρείς αθλητές λαμβάνει μέρος στο βαθμολογούμενο τουρνουά των βετεράνων που διεξάγεται στο Athlisis Tennis Club στην Δαλαμανάρα ο όμιλός τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Το τουρνουά διεξάγεται από τις 13-29/9 και οι συμμετοχές των 92 ατόμων μαρτυρούν την απήχηση του στην περιφέρεια Πελοποννήσου και όχι μόνο.

Από τον όμιλό μας συμμετέχουν τρεις αθλητές στην κατηγορία των ανδρών άνω των 40 ετών. Πιο συγκεκριμένα αγωνίζονται οι Δουκουμόπουλος Δημήτρης, Καρούνος Παναγιώτης και Πηγαδιώτης Παναγιώτης.  Ο όμιλος τους εύχεται καλή επιτυχία και γιατί όχι με διακρίσεις ανάλογες με αυτές που μας έχουν συνηθίσει.

karounos_athlisis