Kολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open 2014 (προκήρυξη)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ

TRIPOLIS TENNIS OPEN 2014

 

 

Έδρα:

 

Τόπος Διεξαγωγής:

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΔΑΚ Τρίπολης

 

 

Online ενημέρωση:

 

Στο www.tennisaek.com θα υπάρχει πρόγραμμα των αγώνων από την 1η μέρα διεξαγωγής του καθώς και ενημέρωση για την πορεία του 4ου ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ” TRIPOLISTENNISOPEN 2014

 

Αγώνες:

 

Γήπεδα/Επιφάνεια:

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 2 γήπεδα greenset

 

Μπάλες:

 

WILSONUSOPEN

 

Τρόπος Διεξαγωγής:

 

  • Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια από 10/10/2014 έως 26/10/2014 (15:00 – 23:00). Θα υπάρχει δυνατότητα για πρωινούς αγώνες αν συμφωνούν και οι δύο αθλητές/τριες.

 

 

 

 

 

 

  • Όλοι οι αθλητές/ριες θα μπουν μετά από κλήρωση στο κυρίως ταμπλό που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 10/10/2014. Οι ημιτελικοί θα γίνουν το Σάββατο 25/10/2014 και οι τελικοί την Κυριακή 26/10/2014. Ανάλογα με τον καιρό και τις συμμετοχές το τουρνουά μπορεί να πάρει παράταση 1-2 ημερών. Σε όλες τις κατηγορίες η σύνθεση του ταμπλό θα γίνει σύμφωνα με την περσινή κατάταξη των παιχτών στα “Κολοκοτρώνεια 2013”. Στην κατηγορία των JuniorsMasters 12-14 ετών το ταμπλό θα δημιουργηθεί σύμφωνα με την Πανελλήνια βαθμολογία των 14αριών την εβδομάδα της κλήρωσης.

 

  • Οι παίχτες/τριες που συμμετέχουν στην κατηγορία Ανδρών / Γυναικών +35 θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν ταυτόχρονα και στην κατηγορία Ανδρών / Γυναικών 14-35 ετών, εφόσον το επιθυμούν, με το επιπλέον αντίτιμο των 10ε, το αντίθετο δεν είναι εφικτό. Στις κατηγορίες των διπλών οι παίχτες θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος με το επιπλέον αντίτιμο των 5 ε.

 

  • Οι αγώνες θα είναι Knock-outκαι θα είναι στα 2 νικηφόρα setτων 6 games με tiebrakeσε όλα τα set(6-6 tiebrakeστους 7 πόντους). Στο 1-1 setθα παιχτεί matchtiebrake10 πόντων (όλα τα tiebrakeθα τελειώνουν με διαφορά 2 πόντους). Στα ημιτελικά και στους τελικούς το tiebrake στο 1-1 setθα διεξάγεται σε κανονικό set.

 

  • Τα απογευματινά παιχνίδια θα είναι για όλους υποχρεωτικά. Σε καθυστέρηση (χωρίς ειδοποίηση) του παίχτη πάνω από 15 λεπτά το παιχνίδι κατοχυρώνεται στον αντίπαλο παίχτη. Ο καθαρισμός της ώρας διεξαγωγής του αγώνα γίνεται κατόπιν συνεννόησης και με τους δύο παίχτες. Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί δυνατό η ώρα του αγώνα καθορίζεται ύστερα από κλήρωση.

 

  • Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε τουλάχιστον δύο αγώνες. Ανάλογα με τις συμμετοχές σε κάθε κατηγορία θα αποφασιστεί από την οργανωτική επιτροπή αν θα γίνει ταμπλό consolationή ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας.

 

  • Ανάλογα με τις ανάγκες του τουρνουά μπορεί οι παίχτες να δώσουν και 2 έως 3 παιχνίδια την ίδια ημέρα (δύο μονά και ένα διπλό). Στους ημιτελικούς και στους τελικούς θα υπάρχει η δυνατότητα Διαιτητή Καρέκλας (ChairUmpire). Ανάμεσα στους ηττημένους των ημιτελικών θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός, όπου θα κριθεί η 3η θέση και ταυτόχρονα η αθλοθέτηση του νικητή.

 

 

Κατηγορίες:

 

  1. Super 10’s– 4ο Ενωσιακό τουρνουά Αγοριών και Κοριτσιών κάτω των 10 ετών (Αθλητές κάτω των 10 ετών: 2004 και κάτω – πράσινη μπάλα, πορτοκαλί και κόκκινη μπάλα). Το συγκεκριμένο ενωσιακό τουρνουά εντάσσεται στο πρόγραμμα των Κολοκοτρωνείων 2014 και είναι υπό την αιγίδα και την συνδιοργάνωση της ΣΤ΄ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου. Το κόστος συμμετοχής στην συγκεκριμένη κατηγορία έχει οριστεί στα 12ε για το πράσινο και στα 10ε για το πορτοκαλί και κόκκινο επίπεδο.

 

 

 

 

 

 

  1. JuniorsMasters – Αγοριών και Κοριτσιών – κάτω 14 ετών (Γεννηθέντες 2000 – 2004). Στην κατηγορία αυτή δικαίωμα συμμετοχής έχουν και τα δεκάρια τελευταίας χρονιάς. Για την κατάρτιση του κυρίως ταμπλό θα ληφθεί υπόψη η Πανελλήνια βαθμολογία των 14αριών, την εβδομάδα διεξαγωγής της κλήρωσης.

 

  1. Άνδρες / γυναίκες 15 – 35 ετών (Γεννηθέντες από 1999 και κάτω)

 

  1. Άνδρες / γυναίκες +35 ετών (Γεννηθέντες από 1979 και κάτω)

 

  1. Διπλά Ανδρών +14

 

  1. Διπλά Γυναικών +14

 

  1. Μικτά διπλά +14

 

Οι διοργανωτές επιφυλάσσονται του δικαιώματος σύμπτυξης των κατηγοριών για την ομαλή διεκπεραίωση του τουρνουά, εφόσον δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων ανά κατηγορία (8 άτομα)

 

 

Υποχρεώσεις Αθλητών:

 

Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται στην γραμματεία του ομίλου 15 λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού τους. Αθλητής/τρια που δεν θα παρουσιαστεί εντός 15 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα συνάντησης (χωρίς ενημέρωση) θα χάνει τον συγκεκριμένο αγώνα. Η ενημέρωση θα πρέπει να γίνεται 1 ώρα πριν το παιχνίδι.

 

Sos:

 

Η ΠΡΟΛΗΨΗ της υγείας του κάθε αθλητή/τριας είναι δική του/της ευθύνη και θα επιβεβαιώνεται με μια υπεύθυνη δήλωση του Ν. 105 η οποία θα υπογράφεται μια φορά στην γραμματεία του ομίλου κατά το signin.

 

Έπαθλα:

 

Juniorsκάτω των 14 ετών

(ξεχωριστά για αγόρια – κορίτσια)

 

 

  • 1ος Νικητής/τρια: Δύο ποδήλατα – προσφορά του καταστήματος Φαρφαρά και του ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης

 

  • 2ος Νικητής/τρια: Δύο αθλητικά γυαλιά ηλίου προσφορά των καταστημάτων Γκολέμης και Μπιλιώνης

 

 

 

  • 3ος Νικητής/τρια: Δύο δωροεπιταγές των 50ε για αγορά αθλητικών ειδών από το κατάστημα Άθλος – προσφορά του café D.tales.

 

Άνδρες – Γυναίκες Masters15 – 35 ετών

(ξεχωριστά για άνδρες – γυναίκες)

 

 

  • 1ος Νικητής/τρια:

Ρολόι της εταιρίας Calvin Klein αξίας 355ε (αντρικό δώρο) και ρολόι της εταιρίας Calvin Klein αξίας 290ε (γυναικείο δώρο). ΠΡΟΣΦΟΡΑ του Κοσμηματοπωλείου «Μπαντούνας Ρολόι – Κόσμημα» (badounas.com).

 

  • 2ος Νικητής/τρια:

Δύο διήμερες διανυκτερεύσεις στην ορεινή Αρκαδία αξίας 140εη κάθε μία. ΠΡΟΣΦΟΡΑ του “ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗ” – LuxuryBoutiqueHotel – Suites & Villas(kalteziotis.gr) και δύο συσκευασίες φιαλών κρασιού “Φτέρη”, αξίας 20 ευρώ ΠΡΟΣΦΟΡΑ του οινοποιείου “ΤΡΟΥΠΗ” (troupiswiner.gr)

 

  • 3ος Νικητής/τρια:

Δύο διήμερες διανυκτερεύσεις στην ορεινή Αρκαδία αξίας 140ε το κάθε ένα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ (αλφαβητικά) των ΜΑΙΝΑΛΙΑ Villas & Suites(menalia.gr), καιΝΕΦΕΛΕΣ MainalonResort (nefelesmainalon.gr).

 

 

Άνδρες – Γυναίκες + 35

(ξεχωριστά για άνδρες – γυναίκες)

 

 

  • 1ος Νικητής/τρια:

Δύο διήμερες διανυκτερεύσεις στο Πήλιο αξίας 180ε η κάθε μία. ΠΡΟΣΦΟΡΑ του ταξιδιωτικού γραφείου DESTINOTOURS(destinotours.gr)

 

  • 2ος Νικητής/τρια:

Δύο διήμερες διανυκτερεύσεις στην ορεινή Αρκαδία αξίας 140ε η κάθε μια. ΠΡΟΣΦΟΡΑ (αλφαβητικά): ΜΑΙΝΑΛΙΑ Villas & Suites (menalia.gr), και ΝΕΦΕΛΕΣ MainalonResort (nefelesmainalon.gr) και δύο συσκευασίες φιαλών κρασιού Semeli, αξίας 25 ευρώ ΠΡΟΣΦΟΡΑ του οινοποιείου SEMELI” (semeliwines.gr)

3ος Νικητής/τρια:

Δύο διήμερες διανυκτερεύσεις στο Πεταλίδι Μεσσηνίας αξίας 100ε η κάθε μια.

ΠΡΟΣΦΟΡΑτου“HOTEL GREKIS(grekishotel.gr).

 

 

 

 

 

Συμμετοχή:

 

Το κόστος συμμετοχής στα Κολοκοτρώνεια 2014 είναι 20ε. Για δήλωση σε δεύτερη κατηγορία μονού το επιπλέον κόστος είναι 10ε και για τις επιπλέον κατηγορίες διπλών 5ε. Το κόστος συμμετοχής στην κατηγορία super 10’s έχει οριστεί στα 12ε για το πράσινο και στα 10ε για το πορτοκαλί και κόκκινο επίπεδο.

 

Δηλώσεις Συμμετοχής :

 

Μέχρι την Τετάρτη 08/10/2014 και ώρα 20:00μμ., στον διευθυντή των αγώνων του τουρνουά κ. Παπαδόπουλο Γιώργο (τηλ: 6972694448) και στην επιδιαιτητή των αγώνων: κα. Πένυ Βαβίτσα (White Badge) (τηλ: 6979008087). Για την δήλωση συμμετοχής χρειάζεται ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο και e-mail εάν υπάρχει.

 

Κλήρωση Αγώνων:

 

Πέμπτη 09/10/2014

 

Παροχές προς συμμετέχοντες:

 

Όλοι οι συμμετέχοντες στο τουρνουά θα λάβουν:

 

  • Aπό τον όμιλο Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης: πακέτο με Αρκαδικά προϊόντα.

 

  • Αναμνηστικό Μπλουζάκι των αγώνων “Κολοκοτρώνεια TripolisTennisOpen 2014” ΠΡΟΣΦΟΡΑ της εταιρείας ΥΠΟΔΟΜΗ – ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ (lampropouloi.gr ) .
  • Με την εγγραφή τους στο τουρνουά θα λάβουν από ένα λαχνό για τα δώρα που θα κληρωθούν και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες από την οργανωτική επιτροπή στην ιστοσελίδα του ομίλου (tennisaek.com)

 

 

Σε κάθε νίκη τους, από κάθε κατηγορία που θα λαμβάνουν μέρος, οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν από την γραμματεία και έναν extraλαχνό μεγιστοποιώντας τα ποσοστά επιτυχίας τους στα δώρα. Εξαίρεση θα αποτελέσει η τελική τετράδα κάθε κατηγορίας, η οποία δεν θα βρεθεί μέσα στην κλήρωση των συγκεκριμένων δώρων.

Εκ της οργανωτικής Επιτροπής