Προβλέψτε το σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο Ολυμπιακός Γυθείου-Α.Ε. Σπάρτη

Το isports.gr πάντα πρωτοπόρο ξεκινά άλλο ένα διαγωνισμό του. Οι επισκέπτες του μπορούν μέσω mail η μέσω facebook να προβλέπτουν σκορ και πρώτο σκόρερ στο ντέρμπι Ολυμπιακός Γυθείου-Α.Ε. Σπάρτη. Στείλτε την πρόβλεψή σε μήνυμα μαζί με το ονοματεπώνυμό σας στο [email protected] ή στο facebook σε αυτόν τον λογαριασμο https://www.facebook.com/gipedalakonias

O πρώτος που θα προβλέψει σωστά και τα δύο θα λάβει δωροεπιταγή η μετρητά αξίας 50 ευρώ. Αν δύο διαφορετικοί έχουν κάνει την ίδια πρόβλεψη τότε νικητής είναι αυτός που την έχει προβλέψει νωρίτερα.

Σε αυτό το άρθρο θα μπορείτε να δείτε ΟΛΕΣ τις προβλέψεις που έχουν γίνει ΧΩΡΙΣ να φαίνεται το όνομα αυτού που την έχει κάνει. Άρα θα έχετε την δυνατότητα βλέποντας ποιες είναι οι μέχρι σήμερα προβλέψεις να κάνετε μια διαφορετική. Λόγω παράτασης το σκορ που θα πρέπει να προβλέψετε θα είναι αυτό στο τέλος της παράτασης. Αν δηλαδή κάποιος προβλέψει το 1-1 και η κανονική διάρκεια τελειώσει 1-1 αλλα στην παράταση μπει γκολ, τότε η πρόβλεψή του είναι λανθασμένη. Οι προβλέψεις μπορούν να δίνονται από την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου. Αφού δώσετε την πρόβλεψή σας θα παίρνετε ένα αύξοντα συμμετοχής τον οποίο θα πρέπει να γνωρίζετε μέχρι την λήξη του αγώνα.

 

Οι προβλέψεις θα πρέπει να δίνονται στη μορφή:

Τσαρούχας Ανδρέας: 2-1 Nτάνσο, 28 Σεπτεμβρίου 10:21

η παραπάνω είναι παράδειγμα, μπορεί να το προτείνει όποιος θέλει.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ολυμπιακός Γυθείου – Α.Ε. Σπάρτη

 

    Α/Α         Σκορ        Πρώτος σκόρερ  
11 – 4Tσούκλης
21 – 2Χαλίλι
31 – 2Σεμερτζίδης
42 – 1Ντάνσο
50 – 0
60 – 2Τσούκλης
70 – 1Τσούκλης
80 – 2Σεμερτζίδης
92 – 0Ντάνσο
103 – 1Ντάνσο
113 – 0Ντάνσο
121 – 0Ντάνσο
131 – 2Tζανετάκος
141 – 2Ρασσιάς
152 – 0Tζανετάκος
161 – 0Tζανετάκος