Αναβάλλονται όλες οι αθλητικές διοργανώσεις

0
98

Ο θάνατος του οπαδού του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, ήταν ο λόγος για να αναβληθεί όλη η αθλητική δραστηριότητα στη χώρα το προσεχές Σαββατοκύριακο. 

Πρόκειται για μια απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού η οποία λήφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και ανακοινώθηκε και επίσημα. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά αυτή πρόκειται για μια απόφαση ένδειξης σεβασμού στη μνήμη του οπαδού του Εθνικού ο οποίος απεβίωσε σήμερα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υφυπουργείου: 

«Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής». 

Τι επηρεάζεται… 
Όπως ορίζει η απόφαση αυτή του υφυπουργού δεν θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω διοργανώσεις… 

– Η 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 
– Κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ – 3η αγωνιστική Β’ Φάση 
– Η 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου. 
– Η 2η αγωνιστική της Α1 χαντμπολ 

Ένα από τα ζητήματα τα οποία αναμένεται να διευκρινιστούν είναι εάν το επόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις που αναβάλλονται ή το πρόγραμμα των κατηγοριών θα συνεχιστεί ως έχει και θα μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία οι αγώνες που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω της υπουργικής απόφασης.