Δυνατές μεταγραφές και παραμονή Βραζάνη για τον Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης

Δυναμικά κινήθηκε στον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό το Δ.Σ. του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Κοκκινόραχης, καθώς έριξε ουσιαστικές ματιές και στις  τρεις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Λακωνίας για τη στελέχωση του φετινού ρόστερ, προχωρώντας στην απόκτηση οκτώ  ποδοσφαιριστών.
Πιο συγκεκριμένα ο «Όμιλος» απέκτησε τους: Χρ. Παυλάκο και Σ. Καργάκο από τον Α.Ο. Λογγάστρας, τους Ν. Παυλέρο, Κ. Ηλιόπουλο και Γ. Γιαννακόπουλο από τον Αμυκλιακό και τους Β. Χαντζάκο (Ταΰγ. Παλαιοπαναγιάς), Γ. Κεχαγιά (Πανκλαδιατικός) και Σ. Αϊβαλιώτη (Υάκινθος Βαφειού).
Αν και δεν έλειψαν και οι – ελάχιστες – αποχωρήσεις, η Διοίκηση ήρθε από νωρίς σε συμφωνία με τους παίκτες που συγκροτούσαν τον βασικό κορμό της ομάδας την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο και από τους οποίους δεν αναμένεται να αποχωρήσει κανείς!
Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2014-2015 στο τιμόνι της ομάδας θα συνεχίσει ο Γιάννης Βραζάνης, ο οποίος ανέλαβε στο κλείσιμο της περασμένης σεζόν τη θέση του προπονητή στον Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα της Κοκκινόραχης θα ξεκινήσουν στα τέλη Οκτωβρίου όταν και θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος Β΄ΕΠΣ Λακωνίας, ενώ η έναρξη της προετοιμασίας υπολογίζεται εντός του Σεπτεμβρίου.