Mεγαλείο ψυχής από την οικογένεια Κατσούλη

 

Μεγαλείο ψυχής από την οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη που αντί της κατάθεσης στεφάνων, ζήτησε την ενίσχυση οποιουδήποτε οργανισμού «υποστηρίζει αδύναμους ανθρώπους».

Παρά την πικρία και την στεναχώρια της για την απώλεια του του Κώστα Κατσούλη, η οικογένεια του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού που έσβησε μετά από μάχη δύο εβδομάδων να κρατηθεί στην ζωή, κρατά ψύχραιμη στάση και στέλνει συγκινητικά μηνύματα με τις πράξεις της. 

Αρχικά έχοντας την αγνή πρόθεση να δωρίσει τα όργανα του 46χρονου (κάτι που τελικά δεν κατέστη εφικτό λόγω της εντολής για ιατροδικαστικής εξέτασης και νεκροτομής) και εν συνεχεία προτρέποντας όσους επιθυμούν αντί της κατάθεσης στεφάνων να να ενισχύσουν είτε το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών, είτε οποιοδήποτε άλλο οργανισμό υποστηρίζει αδύναμους ανθρώπους. 

«Κηδεύουμε τον πολυαγαπημένο μας γιο, αδελφό, σύντροφο και πάνω απ’ όλα Άνθρωπο Κώστα Κατσούλη την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου στον ιερό ναό Αγ. Δημητρίου Πλατανιά Χανίων στις 12 το μεσημέρι. Αντί στεφάνων επιθυμούμε να ενισχύσετε το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά ή οποιαδήποτε δομή υποστηρίζει αδύναμους ανθρώπους κατά τη συνείδησή σας». 

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη στις 12:00 στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στον Πλατανιά Χανίων.  Πηγη: sport-fm.gr